1210
Sfeerhaarden stijlgids
Gepubliceerd: 28-10-2012 Laatste update: 28-04-2022

Kleur is het middel bij uitstek om het interieur een persoonlijk accent te geven. Kies dit stijlmiddel als basis of als accent. Van sfeer veranderen is eenvoudig. Wat verf of een paar nieuwe accessoires hebben onmiddellijk impact. Ook de haard brengt kleur in het interieur.

Grafisch zwart-wit
Kan het krachtiger? Mysterieus zwart en fris helder wit zijn de perfecte tegenpolen. Ideaal om het interieur een tijdloze signatuur te geven. Dit karakteristieke koppel is niet voor niets een geliefde keuze van architecten en ontwerpers. Mooi in minimalistisch en modern interieur, maar minstens zo geslaagd in een klassieke setting.

Nieuw naturel
Kies materialen als massief hout, natuursteen, strak stucwerk, zuiver linnen en keramiek. Combineer met pure kleuren als zand, leem, olifantsgrijs, chocolade en schelpenwit. Dat kan natuurlijk lekker landelijk en stoer uitpakken. Maar met een vleugje edelmetaal of andere glansaccenten wordt nieuw naturel juist gedistingeerd en chique.

Bron: Uw haard. 

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide