1474
Faber gashaard
Gepubliceerd: 10-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

Wél de sfeer van een haard in huis, maar niet met haardblokken hoeven sjouwen. Dat is in de ogen van de helft van de Nederlanders een groot voordeel van een gashaard. Dat blijkt uit onderzoek door Flycatcher Internet Research naar de vraag hoe Nederlandse woningbezitters de sfeer in huis creëren en beleven. Het onderzoek werd gehouden in opdracht van Faber, specialist in sfeerhaarden. Door de afstandbediening van de gashaard kan deze ook gemakkelijk vanuit de luie stoel op een kille zomeravond even een uurtje worden aangezet.

Het onderzoek, getiteld Sfeer en sfeerbeleving, werd gehouden onder ruim 750 Nederlandse woningbezitters tussen 25 en 65 jaar. Zij gaven hun mening over onder andere de stijl in de woonkamer en het creëren van sfeer in de woonkamer met (open) haarden of kachels. Dat je niet meer hoeft te sjouwen met haardblokken vinden Nederlanders een groot voordeel van gashaarden. Daarnaast geeft bijna een kwart de schonere verbranding en het ontbreken van stankoverlast als belangrijke argumenten voor de aanschaf een gashaard aan.

Relaxed XL
De nieuwste inbouwhaard met afstandsbediening is de Relaxed XL. Door de breedte van de haard (1.30m x 0.40m) laat deze het vuurbeeld mooi en volledig tot zijn recht komen. De achterwand bestaat geheel uit zwart staal en is in de hoeken rond afgewerkt. Deze vloeiende lijnen geven de haard een mooie uitstraling. De haard kan met of zonder frame worden ingebouwd. Frames zijn verkrijgbaar in RVS of antraciet. De Relaxed XL is leverbaar als Flat Burner, waarbij zowel voor de houtblokken-set of (witte) carrara kiezel gekozen kan worden. De gashaard heeft een Multi Vent-verbrandingssysteem, een gesloten systeem met aanvoer van zuurstof (van buiten) en afvoer van rookgassen (naar buiten).


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide