1128
Harrie Leenders
Gepubliceerd: 10-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

Onlangs onderging de showroom van haardenfabrikant Harrie Leenders een rigoureuze metamorfose. De showroom is geopend voor dealers en voor consumenten. Op deze unieke plek in het Brabantse Oirschot kan men uitgebreid kennismaken met het merk en de haarden van Harrie Leenders. De huiselijke hoekjes geven de showroom een extra persoonlijk karakter. De Brabantse gastvrijheid staat garant voor een inspirerend bezoek dat meer dan de moeite waard is.

In de compleet nieuwe ingerichte showroom zijn meerdere hout- en gasgestookte haarden aangesloten zodat men het vuur daadwerkelijk kan ervaren. Het ritueel vuur stoken kan in deze ruimte live worden ervaren, dat wil zeggen: consumenten mogen zelf een houtkachel aanmaken zodat ze echt kunnen beleven wat een houthaard betekent.

Het beheersen van vuur is een complex proces. Harrie Leenders staat voor eenvoud in stijl en aandacht voor vuur. Het resultaat is terug te vinden in de haarden.

Met ruim 25 jaar ervaring als haardbouwer staat er één doel voor ogen: haarden bouwen met een nagenoeg volledige verbranding en eenvoudige bediening. Inmiddels zijn de producten het beste bewijs van het vakmanschap.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide