2537
Tulp Piet Boon
Gepubliceerd: 05-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

Als haardenregisseur is TULP continu bezig om inspirerende mensen en innovatieve technieken bij elkaar te brengen. Zo werkt TULP vanaf het begin samen met jong design-talent en gevestigde namen zoals onder andere Piet Boon. Zn ontwerpen zijn echt, tijdloos en comfortabel met een nadruk op duurzaamheid en functionaliteit.

Geheel nieuw in de collectie zijn de gashaarden B-fire 35 en B-fire 150. Twee producten waarbij het vuur op de meest innovatie en geavanceerde wijze wordt geredigeerd. Met een nieuw gepatenteerd 2 brander systeem kan men altijd genieten van de sfeer van brandend vuur zonder dat het té warm wordt. Afhankelijk van de kamertemperatuur en grootte kan men er voor kiezen om 1 of 2 branders te laten branden.

Speciaal voor deze haarden ontwierp Piet Boon een Under-Cover kader. Door deze overschilderbare mal uit hittebestendig composiet, die je overigens niet ziet, kan de haard naadloos in de wand worden verwerkt zonder scheuren rondom in het stucwerk van de haard.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide