710
B-fire 95 van Tulp

Een haard is voorbestemd voor een centrale plek in huis. De nieuwe 3 zijdige haard, de B-fire 95 van Tulp biedt tal van architectonische oplossingen rondom de haard. Combinaties met wandhangende kasten met een hardstenen bovenzijde of een dik natuurstenen plateau die plaats biedt aan tal van sfeervolle woonaccessoires of heerlijke loungekussens voor extra zitplekken. Naast de bovenkap van de haard is eventueel ook plaats voor een tv.

Door de glaspanelen is er van alle invalshoeken goed zicht op het vuur. Dit betekent optimaal genieten van de heerlijke warmte van het vuur en de gezelligheid van een levendig vlammenspel. De haard wordt geleverd met een unieke dubbele brander waardoor je de vlammen over de volle diepte van de haard ziet branden. Een ander voordeel van deze dubbele brander is dat de warmte ideaal regelbaar is, hierdoor kan de haard branden zonder dat het direct heel warm binnen wordt.

De B-fire 95 is ook leverbaar als hoekhaard (links of rechts), hij heeft dan in plaats van 2 glazen zijkanten, 1 zijkant in glas uitgevoerd. Er kan worden gekozen tussen houtstammen of kiezels.

Maatvoering van het glas: 88 cm breed x 38 cm hoog x 29 cm diep.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners