De Nederlandse ‘Haardenregisseur’ TULP presenteert de innovatieve gashaard B-fire 100 hoog die door zijn doordachte vormgeving een naadloos geheel vormt met zijn omgeving. Door de unieke techniek speelt het vuur en vlammenspel een hoofdrol.

Doordat deze royale gashaard is voorzien van een dubbele brander is het vlammenspel zeer realistisch en is bijna niet te onderscheiden van een ‘echt’ houtvuur. Dit effect wordt versterkt door de levensechte houtstammen en de manier waarop deze gestapeld zijn.

De twee branders zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Met de voorste brander creëert men een rustig en sfeervol haardvuur. Doordat slechts de helft van het vermogen gebruikt wordt geeft de haard een beperkte warmte af en is uitermate geschikt om als sfeerhaard te gebruiken. Door ook de achterste brander aan te zetten vormen er hoge vlammen aan de achterzijde waardoor het vuur nog realistischer is aan een houtvuur en een echte warmtebron vormt.

De B-fire 100 hoog laat zich perfect integreren in de architectuur van de ruimte. Door zijn grote aantrekkingskracht vormt deze haard bijna vanzelfsprekend het middelpunt van de ruimte. Hij laat zich aan iedere interieurstijl aanpassen, van modern industrieel, tot romantisch modern.

Iedereen kan genieten van een sfeervol en realistisch ‘houtvuur’ met het gemak van een gashaard. De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening.

 

Ook leuk om te lezen