1202
DRU Metro 100XT Slim Line II
Gepubliceerd: 10-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

De succesvolle Metro gashaardenlijn van DRU is onlangs uitgebreid met een nieuwe telg: de Metro 100XT Slim Line II. De Metro lijn stond al bekend om haar sfeervolle, brede vuren. De Metro 100XT Slim Line II voegt daar nog eens extra hoogte aan toe, waardoor u een nog beter zicht op het haardvuur krijgt. Daarnaast is op deze haard het unieke Slim Line II systeem toegepast, waardoor de lijsten volledig uit het zicht blijven en er een royaal zicht op het vuur overblijft.

Brede en hoge uitstraling

De Metro 100XT Slim Line II heeft net als de overige Metro haarden de grote robuuste houtblokken die vrijwel niet van echt hout zijn te onderscheiden. Daarnaast is de haar uitgerust met de Vario Burner® brandertechniek. Door deze unieke brander wordt het glasraam zo volledig mogelijk gevuld met hoge, gele vlammen. De extra hoge vlammen staan garant voor een nog intenser vlambeeld. De binnenzijde van de haard is uitgevoerd met zwarte profielplaten en een branderbed dat desgewenst kan worden voorzien van een houtset of witte Carrara kiezels. Zo kan de haard naar eigen wens worden afgestemd op het interieur.

Eigenschappen

Door middel van het gepatenteerde Easy Release® glasraam wordt toegang tot de binnenzijde van de haard verkregen. De eenvoudig uitneembare ruit maakt schoonmaken makkelijker. Het hoge en brede gele houtvuur is regelbaar met een afstandsbediening, die standaard wordt meegeleverd. Deze afstandsbediening is voorzien van een temperatuur display en klokfunctie.

Accessoires

Voor de noodzakelijk boezemontluchting van de Metro 100XT Slim Line II kan worden gekozen uit één van de beschikbare ventilatie elementen Lux, Lux Omni of Lux Sleeve. Een aantal hiervan kunnen optioneel worden voorzien van verlichting of van een ventilator. De Metro 100XT Slim Line II is tevens leverbaar in een tunnel-uitvoering.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide