DRU introduceert de nieuwe Largo Slim Line II, een sfeerhaard op gas met een technisch hoogstandje. Het glasraam van de haard is dusdanig bevestigd dat er geen lijsten meer zichtbaar zijn. Deze nieuwe ontwikkeling heeft DRU reeds toegepast op diverse haarden en is uniek op de markt van sfeerhaarden op gas.

Uniek

Tegenwoordig is het vooral belangrijk dat de designs van gassfeerhaarden zoveel mogelijk gelijkenissen vertonen met de echte houthaarden. Lijsten moeten verdwijnen en grote glasoppervlaktes geven een royaal zicht op het houtvuur. Dat heeft DRU bereikt bij de Largo Slim Line II, een robuuste inbouwhaard met een groot frontaal vuurzicht. Door de beperkte inbouwdiepte van slechts 447 mm neemt de haard relatief weinig ruimte in beslag en kan deze in vrijwel elke woonruimte worden geplaatst.

Eigenschappen

Bij de achterwand van de Largo Slim Line II is er gekozen voor een zwart geprofileerde plaat. Hierdoor komt het vlammenspel goed tot zijn recht, mede door de aanwezigheid van de forse stammenset. De branders zijn gedeeltelijk in de houtstammen weggewerkt en zorgen voor zowel grote gele vlammen als een natuurecht gloei-effect. Voor de Largo Slim Line II is er een nieuwe schouw ontwikkeld, Luca genaamd. Naast de standaard nieuwe steensoorten Cala en Toro kunnen alle schouwen individueel (en betaalbaar) worden afgestemd op de wens van de klant.

Gebruiksgemak

De Largo Slim Line II wordt zeer compleet afgeleverd en is bijzonder gebruikersvriendelijk. Met de standaard meegeleverde afstandsbediening kan de haard vanuit de luie fauteuil worden ontstoken en de vlamhoogte worden bepaald. Functies als timer en klokprogramma zijn ook standaard aanwezig. Voor de noodzakelijke boezemontluchting zijn er diverse fraaie ventilatie-elementen verkrijgbaar, die naar wens kunnen worden voorzien van verlichting. De Largo Slim Line II is tevens verkrijgbaar in een tunnel-versie.

Gratis Dru Haardenbrochure aanvragen


Ook leuk om te lezen