5291
Kalfire gashaard
Gepubliceerd: 09-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

KAL-FIRE – Drukke dag gehad en nu comfortabel relaxen in de naar eigen smaak ingerichte woonkamer. Haardvuur aan en genieten maar. Kal-fire combineert comfort met de nostalgisch flikkerende haardvlam. Via een simpele druk op de knop aangename gezelligheid. En door een uitgekiende techniek wordt de gasvlam omgetoverd in een niet van echt te onderscheiden haardvuur. De Fairo lijn is het brandend middelpunt van Kal-fire’s collecties.

Vuur, vuur en nog eens vuur. Eigentijdse haardbezitters willen vol zicht op de vlammen en zien deze het liefst in een brede rij. Gas is de oplossing en Fairo staat voor een nieuwe generatie gashaarden. Alle modellen hebben de voordelen van gas met de optiek van brandend hout. Speciaal aan deze haarden is ook de minimale omlijsting. Daardoor is het vuur van alle kanten goed zichtbaar. Makkelijk in gebruik is een van de vele voordelen van de Fairo lijn. Doordat de ruiten eruit gehaald kunnen worden, ook makkelijk te reinigen. Milieu en gasrekening blijven gespaard, doordat de haarden zuinig zijn en natuurlijk veilig, maar dat hoeft geen betoog. Fairo kan, afhankelijk van het gekozen model,  zowel vrijstaand midden in de woonkamer worden geplaatst als ook ingebouwd in de muur.

Gas- en houtvuur verschillen nogal, tenminste tot Kal-fire zich ermee bemoeide. Door de nieuwste keramische technieken zijn de boomstammetjes niet meer van echt te onderscheiden. En door de speciale Kal-Glow gloeivulling krijgt het vuur dat gloeiende warme effect dat tot nu aan hout was voorbehouden. Fairo haarden staan niet alleen voor gezelligheid, maar zijn ook hoogrendements haarden getuige de 86% en het HR+ label. Comfort dat het milieu spaart dus. Comfort is ook terug te vinden in de eenvoudige bediening. Het vuur hoger stoken of juist een beetje indammen gaat tegenwoordig niet meer gepaard met pook en vele zweetdruppels, maar met de speciaal meegeleverde afstandsbediening. Verder zijn de inbouwdiepte van slechts 35 cm en een voethoogte van 9 cm niet alleen ruimtebesparend, maar maken ze de Fairo’s ook uitermate geschikt voor ombouwen en schouwen.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide