1166
Gashaard
Gepubliceerd: 09-10-2012

De nieuwe Saxo Slim Line van DRU is een hoekhaard op gas met vanuit twee zijden zicht op het vuur. De hoge gele vlammen zorgen voor een sfeervol geheel en maken deze haard geschikt voor zowel klassieke als interieurs.

Onderscheidende kenmerken

Bij de Saxo Slim Line is bewust gekozen voor het verdwijnen van zichtbare metalen lijsten. Hierdoor blijft er veel glas en vuur over voor een optimaal vuurzicht. Opvallend aan de haard is het efficiënte vermogen dat is afgestemd op elke doorsnee woonkamer. Bij vergelijkbare haarden in de markt, die vaak teveel warmte geven, moet noodgedwongen de vlamhoogte verlaagd worden, ten koste van het vlammenspel. De Saxo Slim Line heeft hier geen last van en zorgt voor de juiste combinatie van warmteafgifte en vlamhoogte.

Uitrusting
De binnenzijde van de Saxo Slim Line is voorzien van een zwart geprofileerde achterwand. Belangrijke eigenschap is het unieke Vario Burner® brandersysteem voor een perfecte evenaring van echt houtvuur. De haard kan elektronisch op afstand worden ontstoken dat bijdraagt aan extra comfort. Een afstandsbediening met temperatuurdisplay behoort tot de standaard uitrusting van deze prachtige sfeerhaard op gas.

 

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide