2741
Gashaarden Saxo
Gepubliceerd: 09-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

DRU is veelzijdig als het gaat over sfeerverwarming op gas. De nieuwe gesloten inbouwhaard Saxo zorgt ervoor dat men op meerdere plaatsen in de woonkamer kan genieten van een prachtig tweezijdig vlambeeld en zijn heerlijke warmte.

De Saxo is zowel voor links- als rechtszijdige plaatsing geschikt. De haard kan op een variabele inbouwhoogte geplaatst worden door zijn inkortbare poten. De binnenbekleding is uitgevoerd in zwarte profielplaat. De frontlijst, verkrijgbaar in alu-metallic, zand-metallic en in antraciet, is eenvoudig afneembaar zonder gereedschap. Groot voordeel is het scharnierende glasraam waardoor men snel toegang krijgt tot de binnenzijde van de haard.

Belangrijke eigenschap is dat de haard is voorzien van het unieke Vario Burner® brandersysteem voor een perfecte evenaring van echt houtvuur. Bovendien kan door dit systeem het vlambeeld naar wens worden aangepast.

De Saxo wordt standaard geleverd met een afstandsbediening met temperatuurdisplay. Ook is er een driezijdige hoekhaard ,de Saxo Scenic.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide