711
Dru gashaarden

Met de nieuwe Trio van DRU gaat er een wens in vervulling. Gelukkig is er nu een vrijstaande haard op gas met slanke vormen en een krachtige uitstraling. Zowel grote als kleine woonkamers kunnen worden voorzien van een prachtig middelpunt van vuur met 3-D-effect, zichtbaar vanuit meerdere posities.

Uiterlijk

Als er eenmaal is gekozen voor de Trio kan deze in een relatief korte tijd geïnstalleerd worden. Door het vrijstaande karakter van deze haard zijn ingrijpende bouwkundige werkzaamheden niet nodig. De draaideur zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de binnenzijde van de haard.

Technische gegevens

Het model Trio is van het type gesloten verbranding, geschikt voor zowel aardgas als propaan. Voordeel is dat deze haard in vrijwel elke woning geplaatst kan worden. De Trio heeft een hoogte van 101 cm en neemt een vloerruimte in beslag van slechts 51x42 cm. Het interieur bestaat uit een metalen geprofileerde achterwand. Opmerkelijk is het hoge gele houtvuur met gloei-effect dat goed zichtbaar is door één van de drie aanwezige glasramen. De Trio is verkrijgbaar in de kleur antraciet en wordt standaard geleverd inclusief een afstandsbediening.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners