1272
Dru gashaarden
Gepubliceerd: 09-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

Met de nieuwe Trio van DRU gaat er een wens in vervulling. Gelukkig is er nu een vrijstaande haard op gas met slanke vormen en een krachtige uitstraling. Zowel grote als kleine woonkamers kunnen worden voorzien van een prachtig middelpunt van vuur met 3-D-effect, zichtbaar vanuit meerdere posities.

Uiterlijk

Als er eenmaal is gekozen voor de Trio kan deze in een relatief korte tijd geïnstalleerd worden. Door het vrijstaande karakter van deze haard zijn ingrijpende bouwkundige werkzaamheden niet nodig. De draaideur zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de binnenzijde van de haard.

Technische gegevens

Het model Trio is van het type gesloten verbranding, geschikt voor zowel aardgas als propaan. Voordeel is dat deze haard in vrijwel elke woning geplaatst kan worden. De Trio heeft een hoogte van 101 cm en neemt een vloerruimte in beslag van slechts 51x42 cm. Het interieur bestaat uit een metalen geprofileerde achterwand. Opmerkelijk is het hoge gele houtvuur met gloei-effect dat goed zichtbaar is door één van de drie aanwezige glasramen. De Trio is verkrijgbaar in de kleur antraciet en wordt standaard geleverd inclusief een afstandsbediening.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide