5136
Gashaard Flam
Gepubliceerd: 18-10-2012 Laatste update: 20-03-2022

Haardenproducent FLAM uit Sint-Truiden zet in op een warm najaar. ‘Vaste brandstoffen’ en zelfs kolen maken daarbij een comeback. Ook het programma gashaarden werd uitgebreid als antwoord op de vraag naar stijlvolle en zuinige gaswarmte. Onmiskenbare blikvanger is het nieuwe branderbed ‘Sliced’ dat zich bij uitstek leent voor minimalistische interieurs.

Ondanks de hoge prijzen is gas als brandstof nog lang niet afgeschreven. De nieuwe technologieën en ongekend hoge rendementen verzachten de stookkosten. Een gashaard geeft bovendien sfeer en met een uitgekiend design kan hij in elk soort interieur worden ingepast. De intensieve samenwerking met de bekende designpartner hegge ID heeft FLAM dan ook succes gebracht.

Eerder dit jaar gooide FLAM al hoge ogen met de paradepaardjes TERRA en KWADRA. Deze gasinbouwhaarden behalen een rendement tot 87%, mede door het revolutionaire ”flushline design”. Het succes van deze haarden krijgt nu een vervolg met nieuwe arrangementen.

TERRA: Gasvlammen uit een ‘Sliced’ landschap De TERRA inbouwhaard is nu in een breedte van 120 cm beschikbaar (naast de bestaande 70, 100 en 150 cm). Daarbij kan worden gekozen uit een hoekmodel of panoramamodel. Naast de unieke en originele keramische bodembedekking ‘Dry River Bed’ is er nu ook de wit keramische bodembedekking ’Sliced’. Deze wordt gevormd door rechte lijnen die een helder maanlandschap doorsnijden. Ideaal voor een vleugje kubisme in minimalistische, moderne interieurs.

KWADRA: klassiek, modern of tijdloos De KWADRA wordt breder en is nu ook verkrijgbaar in 100 cm breedte. Strak in het muurvlak (met enkel het glas zichtbaar) of met de traditionele ‘mantel’omkadering - de gasinbouwhaard KWADRA kan zowel naar een strak-modern als klassiek interieur worden gemodelleerd. Met de nieuwe revolutionaire gasbrander is het vlammenspel op de houtstammenset bijna niet te onderscheiden van dat van een echt hout- of kolenvuur.

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide