651
B-fire 60 van Tulp

In de haardencollectie 2012 introduceert de Nederlandse haardenfabrikant TULP een aantal innovatieve haarden. B-fire 60 is een van de nieuwe modellen.

Dit hoge model gashaard is voorzien van de zogenaamde “wood burner”, dit is een unieke dubbele brander waardoor het vlammenspel lijkt op dat van een ‘echt’ houtvuur. Dit effect wordt versterkt door de levensechte houtstammen en de manier waarop deze gestapeld zijn.

De twee branders zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Met de voorste brander creëert men een rustig en sfeervol haardvuur. Doordat slechts de helft van het vermogen gebruikt wordt geeft de haard een beperkte warmte af. Door ook de achterste brander aan te zetten vormen er hoge vlammen aan de achterzijde waardoor het vuur brandt als bij een echt houtvuur.

Volop mogelijkheden voor de interieurarchitect. De B-fire 60 kan worden ingebouwd in een klassiek moderne schouw maar is ook geschikt om strak in de muur bijvoorbeeld in een keuken op ooghoogte in te bouwen. Dit past perfect in de hedendaagse keukenarchitectuur en biedt veel gezelligheid in de keuken.

De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners