1282
B-fire 60 van Tulp
Gepubliceerd: 17-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

In de haardencollectie 2012 introduceert de Nederlandse haardenfabrikant TULP een aantal innovatieve haarden. B-fire 60 is een van de nieuwe modellen.

Dit hoge model gashaard is voorzien van de zogenaamde “wood burner”, dit is een unieke dubbele brander waardoor het vlammenspel lijkt op dat van een ‘echt’ houtvuur. Dit effect wordt versterkt door de levensechte houtstammen en de manier waarop deze gestapeld zijn.

De twee branders zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Met de voorste brander creëert men een rustig en sfeervol haardvuur. Doordat slechts de helft van het vermogen gebruikt wordt geeft de haard een beperkte warmte af. Door ook de achterste brander aan te zetten vormen er hoge vlammen aan de achterzijde waardoor het vuur brandt als bij een echt houtvuur.

Volop mogelijkheden voor de interieurarchitect. De B-fire 60 kan worden ingebouwd in een klassiek moderne schouw maar is ook geschikt om strak in de muur bijvoorbeeld in een keuken op ooghoogte in te bouwen. Dit past perfect in de hedendaagse keukenarchitectuur en biedt veel gezelligheid in de keuken.

De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide