1316
TULP  B-fire 100
Gepubliceerd: 05-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

Haardenregisseur TULP is continu bezig met vernieuwing en innovatieve technieken. B-fire 100 is een van de nieuwe modellen in de collectie van TULP.

Deze royale gashaard is voorzien van een dubbele brander waardoor het vlammenspel lijkt op dat van een echt houtvuur. Dit effect wordt versterkt door de levensechte houtstammen en de manier waarop deze gestapeld zijn.

De twee branders zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Met de voorste brander creëert men een rustig en sfeervol haardvuur. Doordat slechts de helft van het vermogen gebruikt wordt geeft de haard een beperkte warmte af. Door ook de achterste brander aan te zetten vormen er hoge vlammen aan de achterzijde waardoor het vuur nog realistischer is aan een houtvuur.

De B-fire 100 leent zich perfect om in te bouwen in een schouw. Deze haard past dan ook in ieder interieur doordat de schouw hierop afgestemd kan worden. Hierdoor kan iedereen genieten van een sfeervol en realistisch houtvuur met het gemak van een gashaard.

De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening.

Afmetingen van de haard 65 cm hoog, 100 cm breed, 36 cm diep


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide