2638
Linea Smeg
Gepubliceerd: 05-10-2012 Laatste update: 20-03-2022

De winter staat weer voor de deur en wat is er nu gezelliger dan samen met vrienden of familie met een wijntje rond de openhaard te zitten? Helaas heeft niet iedereen een openhaard in de huiskamer, maar daarvoor heeft Smeg een perfecte oplossing; de afvoerloze gashaarden. De drie verschillende modellen gashaarden van Smeg zijn een aanvulling op de reeds bestaande Smeg-collectie van design apparatuur die de keuken en nu ook de rest van het huis compleet maken. De haarden uit de Linea, Classici en FAB- collectie brengen zowel stijl als warmte in ieder huis.

Voor ieder interieur is de perfecte haard beschikbaar. De L30FAB geeft met haar ronde hoeken en sprekende kleuren iedere kamer een retro twist. Deze jaren 50 designhaard is verkrijgbaar in de kleuren rood, crème, zilvermetallic en zwart. De Linea en Classici serie bestaan uit zowel een portrait als een landscape gashaard, waardoor een moderne uitstraling kan worden gegeven aan ieder interieur.

Energiezuinig en veilig
De afvoerloze gashaarden van Smeg zetten 100% van het gas om in warmte, in tegenstelling tot een openhaard, die slechts 10% omzet. Hierdoor worden de gebruikskosten aanzienlijk gereduceerd en wordt er tevens bijgedragen aan het milieu. De gashaarden zijn uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van gashaarden en hebben geen schoorsteen of rookkanaal nodig om te kunnen werken.

inspiratiebrochures1.png

In plaats daarvan worden de verbrandingsgassen door een katalysator aan de bovenkant van de haard geleid, waarna de gassen worden omgezet in schone lucht. Voor de totale veiligheid en gemoedsrust zijn alle Smeg afvoerloze gashaarden uitgerust met een Oxygen Depletion Sensor. De sensor detecteert zuurstoftekort wanneer het zuurstof niveau in de ruimte zakt en de waakvlam van de meetsonde wegtrekt. Hierdoor wordt er een beveiligingsmechanisme geactiveerd en wordt de gastoevoer naar de haard automatisch afgesloten.

De gashaarden van Smeg dienen als bij-verwarming en niet als hoofdverwarming.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide