1694
Kal-fire Fairo Hybride
Gepubliceerd: 05-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

KAL-FIRE €e het gemak van gas, gaat voor steeds meer mensen boven de sfeer van een echte houthaard. Maar waarom kiezen? De nieuwe Kal-fire haard Fairo Hybride ziet eruit als een echte houthaard, maar werkt wel degelijk op gas. Mede dankzij innovatieve LED-verlichting is het vuurbeeld realistisch tot in de kleinste details. Het combineren van gas met LED is een primeur voor Kal-fire. En zo creëert deze Nederlandse haardspecialist vandaag de dag de sfeer van weleer met de techniek van morgen.

Straks in de winter brandt de haard bijna elke dag; deels voor de gezelligheid, deels voor de daadwerkelijke warmte. Maar ook in het voor- en najaar zijn er van die avonden waarop het binnen nét even te kil is. Dan is de weldadige warmte van een haard heel welkom.

Perfect vuurbeeld
Met de Fairo Hybride introduceert Kal-fire een technologisch hoogstandje: een gashaard met een zo realistisch vuurbeeld dat het een origineel houtvuur haast overtreft. De vakmensen van Kal-fire analyseerden het brandend houtvuur tot in de kleinste details: van het brandhout tot het vlammenspel, van de sfeervolle gloed tot de gloeiende as. De clou van de Fairo Hybride zit m in de houtstammetjes waarin gaskanalen zijn aangebracht. Zelfs de warme gloed op de stookbodem ontbreekt niet; het resultaat van subtiel geïntegreerde LED-verlichting. Opmerkelijk, hoe een gashaard het sfeerbeeld van een houtvuur kan perfectioneren.

Energiezuinig
De Fairo Hybride heeft een royale vuuropening: 65,6 cm hoog en 75,7 cm breed. En daarbij een rendement van 73,3%. Dankzij de nieuwe verbrandingstechniek wordt zelfs met weinig gas al een prachtig vuurbeeld gecreëerd. Waar een traditionele gashaard al gauw 12 kW nodig heeft voor een bepaald vuurbeeld, heeft de Fairo Hybride slechts 4 tot 6,1 kW nodig. Kortom: meer sfeer met minder energie!


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide