Ook dit jaar lanceert DRU een groot aantal nieuwe openhaarden en kachels. Met de Centro 100 gashaard, voorzien van de innovatieve Eco Wave brandertechniek, zet DRU een revolutionaire stap op het gebied van duurzaamheid. Een intelligente bedieningsapp zorgt bovendien voor een bewuster en comfortabeler gebruik. DRU zet hiermee dé standaard in energiezuinige gashaarden.

Duurzame Eco Wave brander
Met de nieuwe Eco Wave brandertechniek creëer je zelf het vlambeeld waarbij de vlammen in kleine stappen omhoog en omlaag bewegen. De vlam is in 15 standen instelbaar. Ook is het mogelijk om met behoud van een hoog en vol vlambeeld één brander uit te schakelen. Dankzij de duurzame techniek kan tot 50% op het gasverbruik bespaard worden.

Strak design
De strak vormgegeven Centro 100 gashaard is op twee manieren in te bouwen: stijlvol verzonken in de vloer of ingebouwd op hoogte. Er is een keuze uit levensechte houtblokken of grijze stenen. Daarnaast kan de binnenbekleding worden voorzien van spiegelend Ceraglass, zwart glad, rib cast effect (gietijzer) of chunky beam (steigerhout). Door de handige klapdeur is de haard eenvoudig schoon te maken.

Intelligente App
Alle haarden van DRU worden standaard geleverd met afstandsbediening. De Centro 100 gashaard kan ook met een DRU App worden bediend. Via een Wi-Fi verbinding is het mogelijk om de brander aan en uit te zetten, de vlammen te regelen en de Eco Wave stand in te stellen. Ook geeft de App informatie over de eigenschappen en het verbruik van de haard, een eventuele storing of een noodzakelijke onderhoudsbeurt. De DRU App is gratis te downloaden en geschikt voor alle tablets (iPad en Android).


Ook leuk om te lezen