1177
Bellfires gashaard Horizon Bell 3
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 28-04-2017

Bellfires presenteert met trots dé gashaardenlijn voor dit seizoen: de Horizon Bell 3. Brede, horizontale gasvuren in maar liefst vijf maten. Hoogstaand design en hoogwaardige techniek halen het beste in elkaar naar boven. Van XS tot XL biedt Bellfires met de Horizon Bell 3 moderne gashaarden voor élke ruimte.

Noviteit herfst 2011
De Horizon Bell 3 is hét paradepaardje van Bellfires. Dit voorjaar al werd de Derby 3 succesvol geïntroduceerd, het eerste model van wat Bellfires de nieuwe generatie gashaarden noemt, waarbij de focus ligt op design én veiligheid. Het resultaat van vele jaren kennis, onderzoek en ervaring. Met de nieuwe horizontale toestellen is het aanbod van Bellfires letterlijk nog veel breder.

Persoonlijk design
De Nederlandse haardenspecialist Bellfires is een begrip als het gaat om moderne gashaarden. Bij deze nieuwe gasgeneratie ligt de focus meer dan ooit op design. Zowel qua frame, breedtematen als interieur zijn er tal van opties, zodat elke haard tot in detail afgestemd kan worden op ieders persoonlijke woonstijl. De Horizon Bell 3 is leverbaar in maar liefst 5 verschillende horizontale modellen. Zo is de Extra Small versie 80 cm breed, de Small 100 cm, de Medium 115 cm, de Large 130 cm en is de Extra Large maar liefst 145 cm breed.

Floating Frame & Hidden Door
De Horizon Bell 3 is leverbaar met het nieuw ontwikkelde Floating Frame concept. Een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 millimeter dik profiel, waarachter keramisch glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een open haard. Daarnaast is de Horizon Bell 3 leverbaar met een volledig nieuw Hidden Door systeem met zwart gescreende glasranden. Speciaal ontwikkeld voor een zeer modern en minimalistisch uiterlijk.

Interieur naar keuze
Ook qua interieur biedt de nieuwe Horizon Bell 3 lijn volop keuze: van brede lamellen tot een vlakke achterwand van staal. Of - nieuw - de optie van zwart keramisch glas. De keramische zijwanden en achterwand geven een extra dieptewerking, waardoor de haard nog meer tot leven komt. Een zeer positief ontvangen optie, zo blijkt uit de respons. Tot slot is er ook nog een schitterende nieuwe houtset ontworpen; zeer natuurgetrouw en bijna niet van echte houtstammen te onderscheiden. Ook de in eigen beheer ontwikkelde keramische branders creëren zowel bij hoge als lage vlammen een visueel indrukwekkend vuurbeeld.

Veiligheid voor alles
Uiteraard hebben de ontwikkelaars van Bellfires ook uitgebreid stilgestaan bij de veiligheid. De nieuwe Horizon Bell 3 is uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en daarmee de optimale betrouwbaarheid. Juist in extreme situaties een duidelijke meerwaarde.

Het gemak van gas
Stoken op gas is behalve schoon en veilig, vooral ook de makkelijkste manier van vuurtje stoken: aan is aan; uit is uit. Hoge vlammen, lage vlammen; je regelt het allemaal met één druk op de knop van de afstandsbediening. Bellfires biedt warmte en sfeer in een handomdraai; voor elk interieur, voor elke woonstijl. En daarbij gaat ook nog eens een maximaal rendement gepaard aan een minimale uitstoot.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide