2054
Gashaarden
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 28-04-2017

View Bell Vertical en View Bell Room Divider Large bieden driezijdig vlambeeld Bellfires voegt twee nieuwe gashaarden toe aan de View Bell familie, te weten de View Bell Vertical en de View Bell Room Divider Large. Hiermee is de View Bell familie uitgebreid tot maar liefst vier modellen die allen vanuit drie hoeken zicht bieden op een betoverend vlammenspel. Zowel de View Bell Vertical als de View Bell Room Divider Large staan voor luxe en kwaliteit en bieden naast een prachtig design ook alle gemakken zoals een afstandbediening waarmee u de haard vanuit de luie stoel kunt bedienen.

View Bell Vertical
Het slanke en verticale ontwerp van de View Bell Vertical zorgt ervoor dat deze bijzondere haard in praktisch iedere ruimte goed tot zijn recht komt. De gashaard is in te richten met natuurgetrouwe houtstammen, wit marmersplit of grijze kiezels en biedt vanuit drie hoeken zicht op een schitterend vuurbeeld. Het toestel is op afstand te bedienen via de standaard meegeleverde afstandsbediening.

De View Bell Vertical is zowel als inbouw- en als hanghaard te plaatsen. Door het compacte design, is de View Bell Vertical perfect toepasbaar op plaatsen waar normaliter geen haard zou passen; denk hierbij aan smalle muurtjes, �verloren� hoeken etc. Daarnaast is een schoorsteen niet perse nodig. Het gesloten verbrandingssysteem van de haard maakt het mogelijk de rookgasafvoer via de gevel of het dak te laten verlopen. Voor iedere situatie is een passende oplossing voorhanden. Een gasaansluiting is uiteraard wel noodzakelijk.

View Bell Room Divider Large
De View Bell Room Divider Large is een horizontale, driezijdige doorkijkhaard. Dit toestel leent zich bij uitstek om ruimtes in het huis op een briljante manier te verdelen. De haard is te plaatsen als afscheiding van bijvoorbeeld kamer en keuken of woon- en eetgedeelte en biedt vanuit alle hoeken een onbelemmerd zicht op de vlammen. De Room Divider is door zijn afmeting en het prachtige vlambeeld een ware blikvanger in het interieur. De gashaard is in te richten met natuurgetrouwe houtstammen, wit marmersplit of grijze kiezels. Voor optimaal comfort is de gashaard op afstand te bedienen met de standaard meegeleverde afstandbediening.

�Deze twee nieuwe haarden zijn een echte aanwinst voor de View Bell familie,� zegt Robert de Louwere, directeur bij Bellfires. �Door het minimalistische design, waarbij veel glas zichtbaar is en bijzonder weinig staal, passen de haarden in ieder interieur. Zoals bij alle Bellfires producten is ook bij de View Bell familie extra aandacht besteed aan kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau. Zo sluiten bijvoorbeeld alle glasdelen en afwerkingsprofielen naadloos op elkaar aan. Kortom, een ware blikvanger in het interieur.�

View Bell serie
Met de introductie van deze twee nieuwe gashaarden bestaat de totale View Bell familie nu uit vier toestellen. Naast de View Bell Room Divider Large en de View Bell Vertical, zijn ook de View Bell Small en View Bell Large verkrijgbaar. De View Bell Small is een klein en compact gastoestel. De View Bell Large daarentegen, een grote, horizontale gashaard.

Bij de productie van de haarden wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen voor een solide constructie. De View Bell haarden staan bekend om hun minimalistische driezijdige design waarbij zo min mogelijk staal zichtbaar is en zoveel mogelijk glas.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide