2928
Dru Hoekhaard
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 28-04-2017

De nieuwe Saxo 80 Slim Line van DRU is een hoekhaard op gas met vanuit twee zijden zicht op het vuur. De Saxo 70 Slim Line is al jaren een populaire haard in het DRU assortiment. Met de bredere Saxo 80 Slim Line, komt DRU tegemoet aan de toenemende vraag naar grotere, bredere haarden.

Onderscheidende kenmerken
Net als bij zijn kleinere broertje maakt de Saxo 80 Slim Line gebruik van het unieke Slim Line concept. Hierdoor vallen de lijsten om de haard bijna geheel weg en blijft er veel glas en vuur over voor een optimaal vuurzicht. De efficiënte haard is speciaal ontwikkeld om ook in de grotere woonkamer optimaal tot zijn recht te komen.

Uitrusting
De binnenzijde van de Saxo 80 Slim Line is voorzien van een zwart geprofileerde achterwand. Net zoals bij de Saxo 70 Slim line is het unieke Vario Burner® brandersysteem toegepast, voor een perfecte evenaring van echt houtvuur. De haard kan elektronisch op afstand worden ontstoken en geregeld. Een afstandsbediening met temperatuurdisplay behoort tot de standaard uitrusting van deze prachtige sfeerhaard op gas.

De Saxo 80 Slim Line heeft een consumentenprijs van € 3.450,--, inclusief BTW.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide