867
Relaxed Premium Faber

De sfeer van een open haard is niet alleen in de winter bij veel mensen populair. Ook in andere seizoenen stellen velen dit op prijs, alleen is er dan minder behoefte aan de bijbehorende warmte. Faber heeft dit probleem opgelost met de ontwikkeling van de Step Burner. Deze revolutionaire gasbrander laat altijd een mooi vlammenspel zien, ook als er maar weinig warmte wordt afgegeven. Met de nieuwe haarden Relaxed Premium en Aspect kan iedereen dan ook voortaan altijd maximaal genieten van een mooi vuurbeeld.

De door Faber ontwikkelde Step Burner is een gasbrander die op een unieke manier regelbaar is. Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte te zien. Wanneer er minder warmte wordt gevraagd, concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden deze vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur. De gashaard geeft dan echter niet veel warmte meer af, zodat zelfs in de zomer de temperatuur in de kamer op een aangenaam niveau kan blijven.

Trends
Consumenten kiezen graag voor grote, brede, horizontale gashaarden, omdat ze optimaal willen genieten van het vuurbeeld. Tegelijkertijd worden woningen steeds beter geïsoleerd en vaak voorzien van vloerwarming die niet zo snel kan reageren op de warmtebehoefte. De gashaarden met Step Burner houden met alles rekening, omdat het vlammenspel en de warmteafgifte deels van elkaar zijn losgekoppeld. Daardoor kan iedereen de haardsfeer èn warmte in huis halen die perfect bij de woning en het moment past.

Vernieuwde haardenseries
De Step Burner is toegepast in twee vernieuwde haardenseries van Faber: Relaxed Premium en Aspect. De gashaarden Relaxed Premium L en Relaxed Premium XL zijn nieuwe uitvoeringen van de succesvolle Relaxed-serie. Deze grote inbouwhaarden - respectievelijk 120 cm en 150 cm breed - hebben nu een strak en zeer smal frame, zodat het idee van een open haard nog meer wordt versterkt. Optioneel kan de Relaxed Premium worden voorzien van een zwarte glazen achterwand. Deze weerspiegelt op een natuurlijke manier het vuurbeeld en geeft het daardoor extra nadruk. Ook de gashaarden Aspect RD-L en Aspect ST-L zijn in hun nieuwe uitvoering uitgerust met de Step Burner. Omdat het doorkijkhaarden zijn - respectievelijk van drie en twee kanten - komt de revolutionaire gasbrander hierin zeer goed tot zijn recht. Alle vier de haarden hebben elektronische ontsteking, timer en thermostaat, en worden geleverd inclusief afstandsbediening. En ten slotte kan in alle gevallen voor een nieuwe decorset worden gekozen: naast houtblokken/sprokkelhout en kiezels, is namelijk nu ook een ondergrond van grijze splitsteen leverbaar. Met de vernieuwde gashaarden sluit Faber aan bij diverse trends op het gebied van wonen.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners