De Horizon Bell XL gashaard van Bellfires biedt ruim 1,5 meter puur vuur. De haard wordt strak in de muur geplaatst, zonder kaders. Het unieke aan deze haard is dat het realistische vlammenspel over de gehele breedte constant brandt.

De extra brede maat zorgt voor veel warmte en sfeer. De haard is zeer geschikt om de woonkamer op sfeervolle wijze te verwarmen. Uiteraard is deze haard geschikt voor ieder type woning. Natuurlijk kan hij ook worden geplaatst in kantoren, praktijkruimten, serres, winkels enzovoorts.

De Horizon Bell XL is een haard gebaseerd op het gesloten verbrandingsprincipe. Eventueel kan deze sfeerbrenger met een radiografische afstandsbediening worden geleverd. Voor een extra moderne uitstraling kan worden gekozen voor een vlakke achterwand aan de binnenzijde. Daarnaast is de Horizon Bell XL leverbaar op aardgas of propaan.

De hoogte van de haard is 39 cm, de breedte 145 cm en de inbouwdiepte 43 cm. Indien gewenst zijn er binnen de Horizon Bell collectie kleinere modellen beschikbaar.


Ook leuk om te lezen