718
Horizon Bell XL

De Horizon Bell XL gashaard van Bellfires biedt ruim 1,5 meter puur vuur. De haard wordt strak in de muur geplaatst, zonder kaders. Het unieke aan deze haard is dat het realistische vlammenspel over de gehele breedte constant brandt.

De extra brede maat zorgt voor veel warmte en sfeer. De haard is zeer geschikt om de woonkamer op sfeervolle wijze te verwarmen. Uiteraard is deze haard geschikt voor ieder type woning. Natuurlijk kan hij ook worden geplaatst in kantoren, praktijkruimten, serres, winkels enzovoorts.

De Horizon Bell XL is een haard gebaseerd op het gesloten verbrandingsprincipe. Eventueel kan deze sfeerbrenger met een radiografische afstandsbediening worden geleverd. Voor een extra moderne uitstraling kan worden gekozen voor een vlakke achterwand aan de binnenzijde. Daarnaast is de Horizon Bell XL leverbaar op aardgas of propaan.

De hoogte van de haard is 39 cm, de breedte 145 cm en de inbouwdiepte 43 cm. Indien gewenst zijn er binnen de Horizon Bell collectie kleinere modellen beschikbaar.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners