1230
Horizon Bell XL
Gepubliceerd: 08-10-2012

De Horizon Bell XL gashaard van Bellfires biedt ruim 1,5 meter puur vuur. De haard wordt strak in de muur geplaatst, zonder kaders. Het unieke aan deze haard is dat het realistische vlammenspel over de gehele breedte constant brandt.

De extra brede maat zorgt voor veel warmte en sfeer. De haard is zeer geschikt om de woonkamer op sfeervolle wijze te verwarmen. Uiteraard is deze haard geschikt voor ieder type woning. Natuurlijk kan hij ook worden geplaatst in kantoren, praktijkruimten, serres, winkels enzovoorts.

De Horizon Bell XL is een haard gebaseerd op het gesloten verbrandingsprincipe. Eventueel kan deze sfeerbrenger met een radiografische afstandsbediening worden geleverd. Voor een extra moderne uitstraling kan worden gekozen voor een vlakke achterwand aan de binnenzijde. Daarnaast is de Horizon Bell XL leverbaar op aardgas of propaan.

De hoogte van de haard is 39 cm, de breedte 145 cm en de inbouwdiepte 43 cm. Indien gewenst zijn er binnen de Horizon Bell collectie kleinere modellen beschikbaar.

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide