2390
Afvoerloze gashaard
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 09-11-2017

Het is onze Element4 ontwerpers wederom gelukt om de passie voor vuur in stijlvolle modellen te vertalen. Met trots introduceert Element4 twee nieuwe afvoerloze haarden in haar succesvolle range, de DA VINCI en de RENOIR.

U houdt van de warme sfeer van echte gashaarden?
Dan hebben we hartverwarmend nieuws voor u. De unieke Element4 gashaarden zonder rookgas afvoer zorgen overal in huis voor de warmte, de sfeer en de gezelligheid van echt, levend vuur. Maar zonder de rompslomp van breken en bouwen. Want een schoorsteen is niet nodig.

Element4 afvoerloze sfeerhaarden bevatten een innovatieve katalysator, die ervoor zorgt dat er van het aardgas niets anders overblijft dan het onschadelijke kooldioxide en waterdamp. Volkomen veilig, en nog energie besparend ook. Want er gaat geen eurocent warmte verloren.

Element4 gashaarden kunnen snel en eenvoudig in vrijwel elk vertrek van de woning worden geïnstalleerd. De RENOIR en DA VINCI zijn CE gekeurd, en voldoen volledig aan de bouwvoorschriften in het Bouwbesluit.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide