1028
Metro 120e Slim Line

Wanneer de dagen korter worden en de eerste herfststromen opsteken, wordt het tijd voor gezelligheid thuis. DeAtilde sfeermaker in de woonkamer/woonkeuken is Metro 120e Slim Line, een geavanceerde elektrische haard waarbij het vlammenspel nauwelijks nog van dat van een echte haard te onderscheiden is. Met Atilde druk op de knop brandt het vuurtje en zijn warmte en sfeer een feit. Geluk kan zo simpel zijn. De nieuwe Metro 120e Slim Line is de nieuwe, innovatieve versie van de eerste serie Metro elektrische haarden van DRU. Met nagenoeg dezelfde inbouwafmetingen, heeft Metro 120e opvallend meer diepte in het vuurzicht. De eenvoudige takjes hebben plaatsgemaakt voor een realistische en royale houtset. Door het gebruik van nieuwe lichteffecten komt het vurige karakter van de haard nog beter tot zijn recht. Bovendien is Metro 120e uitgevoerd met de Vario Flameà technologie. Deze technologie kenmerkt zich door een hoog en wervelende vlambeeld, precies zoals bij een echt houtvuur.

Doordat de haarden van DRU op een LED technologie werken, vragen ze minimale energie, slechts 15 Watt. Dit is spectaculair minder dan het gemiddelde verbruik van elektrische haarden, die zijn voorzien van een gloeilamp. De nieuwe generatie elektrische haarden van DRU is niet alleen goedkoper in gebruik, ze belasten ook het milieu veel minder. Daarbij ligt het gemiddelde aantal branduren bij een LED ook vele malen hoger dan bij een gloeilamp.

De Metro 120e is eenvoudig in te bouwen in meubels of in een boezem, omdat er voor elektrische haarden geen afvoer nodig is. De bediening is gelijk, dus supervriendelijk, gebleven. Met behulp van de meegeleverde afstandbediening is het vlameffect in intensiteit te veranderen en kan het verwarmingsgedeelte in- of uit geschakeld worden. De haard kan uitgevoerd worden met een houtset of met kiezels.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners