5629
Knisperend haardvuur zonder hout
Gepubliceerd: 17-01-2017 Laatste update: 31-07-2017

Bij een haard denk je allang niet meer alleen aan hout. Geavanceerdere elektrische haarden en gashaarden hebben het houthakken bijna overbodig gemaakt. Een knisperend, romantisch vuurtje ontvlamt tegenwoordig heel gemakkelijk via een stekker in een stopcontact. Daar weten ze bij Haardenexpert alles van.

Realistisch elektrisch vuurtje
Plug & Play, meer doe je niet bij zo’n elektrische haard. Stekker in het stopcontact en je hebt een gezellig knisperend vuurtje in de woon- of slaapkamer. “Momenteel zijn de haarden met een 3-dimensinaal vuurbeeld erg in trek. Hierbij worden waterdamp en halogeenspots gebruikt”, vertelt Herbert Veneberg van Haardenexpert.nl. “We noemen dit Opti-Myst. Het beeld van het vuur is zo realistisch, dat het lijkt of de vlammen ook echt uit de blokken komen. Het geknisper en wegspringen van vonkjes krijg je er bij. Zo blijft de gezelligheid waar mensen toch naar op zoek zijn.” CV-houtkachel

De haardenbranche is volop in ontwikkeling. Maandelijks komen er nieuwe modellen op de markt. En niet alleen in de wintermaanden. Tegenwoordig gaat de verkoop het hele jaar door. “Dat komt voornamelijk doordat in nieuwbouw veel vraag is naar grote haarden”, laat Veneberg weten. “Door de houtkachel aan te sluiten op je centrale verwarming, kun je meerdere kamers tegelijk verwarmen.” Een CV-houtkachel is voorzien van een gesloten waterreservoir, dat verwarmd wordt door het vuur van de kachel. Uiteindelijk kan je tot wel 50% besparen op de stookkosten. En omdat dit systeem valt onder Bio-energie – het verwarmde water wordt hergebruikt om het hele huis te verwarmen – is het ook beter voor het milieu.

inspiratiebrochures1.png

Alle grote merken verkrijgbaar
Bij Haardenexpert.nl verkopen ze alle grote merken. Van Faber tot Barbas en van Dru tot Wanders. Er worden zelfs door Faber en Dru exclusief voor de Haardenexpert twee modellen gemaakt. Namelijk de Faber Relaxed M Smart, een gaskachels met een sfeervol vuurbeeld die past binnen elk interieur. Waarbij je ervoor kunt kiezen om de brander te bedekken met mooie houtstammen. En de Dru Scenic 80, een gashaard met glasplaten aan drie kanten. Zo heb je altijd goed zicht op de vlammen en het veel weg heeft van een ouderwetse openhaard.

Eigen showroom
Niks oud en belegen, maar hip en happening. Bij Haardenexpert is het team van vijfentwintig werknemers gemiddeld 22 jaar oud. Gediplomeerde experts staan klaar in de showroom in Apeldoorn, waar een groot deel van het assortiment live te bewonderen is. Daarnaast beantwoordt het team vakkundig vragen via de chat op de site. Paradepaardjes zijn gedegen advies en een goede prijs. Daarnaast werkt haardenexpert landelijk samen met een vast team van vakbekwame haardenbouwers. Zowel in Nederland als in Vlaanderen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide