1959
Elektrische haarden Dru
Gepubliceerd: 09-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

Met de nieuwe elektrische haard Lanza brengt DRU een ideale sfeermaker voor het strakke interieur. De elektrische haard Lanza van DRU is een echte blikvanger. Met zijn strakke lijnen en vormen komt hij uitstekend tot zijn recht in een modern interieur. De platte haard, die tegen de muur wordt gehangen, is aan de voorkant voorzien van een glazen plaat. Deze plaat kan worden geleverd met een zwarte, grijze of witte rand. De haard kan nog verder op het interieur worden afgestemd door te kiezen voor witte kiezels of een houtset.

Sfeer in een handomdraai

Een elektrische haard past in elk huishouden. De Lanza kan binnen enkele minuten op elke plek worden gehangen, er is alleen een geaard stopcontact nodig. De gezelligheid en warmte van een sfeervolle haard wordt zo beschikbaar voor iedereen.

Unieke eigenschappen

Wat direct opvalt bij de elektrische haarden van DRU is het natuurechte vuurbeeld. De gepatenteerde Vario Flame® maakt dat de vlammen natuurechte kleuren hebben en nauwelijks te onderscheiden zijn van echt vuur. Bij DRU haarden verbruikt het vlammenspel door de innovatieve LED-technologie slechts 15 watt, de verwarming kan naar keuze worden ingeschakeld. Een afstandsbediening wordt standaard meegeleverd.

Bespaar energie

DRU onderscheidt zich bij al haar elektrische haarden door het gebruik van LED technologie. Deze LEDs werken op zwakstroom en hebben een zeer laag stroomverbruik, waardoor een besparing tot 75% ten opzichte van traditionele verlichting kan worden bereikt. Dit lage stroomverbruik resulteert in een zeer lange levensduur, waardoor weinig onderhoud aan de haard nodig is.

De elektrische haard Lanza heeft een consumentenprijs van € 1.195,--, inclusief BTW.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide