9541
Opti-Virtual®
Gepubliceerd: 21-12-2016 Laatste update: 06-06-2017

Faber introduceert Opti-Virtual®, een elektrische haard met levensechte vlammen. Het bijzondere is dat de haard niet warm wordt. Het ontbreken van warmte bij Opti-V® wordt in veel situaties als voordeel ervaren. Met een traditionele haard kan het snel erg warm worden in ruimtes die al perfect worden geconditioneerd. De techniek in Opti-V is gebaseerd op Pepper’s Ghost, een driedimensionale technologie waarmee natuurgetrouwe voorstellingen worden gecreëerd. Zoals vlammen waar je uren naar kunt kijken.

Faber heeft deze techniek doorontwikkeld voor gebruik in alle mogelijke locaties. De beleving is totaal realistisch, inclusief het knisperen van het vuur.

Warme sfeer
Naast gashaarden, elektrische haarden en houtkachels die als sfeer- en warmtebron dienen, is er nu dus Opti-Virtual. Hiermee presenteert Faber een nieuwe productcategorie die zich voor honderd procent richt op sfeer. Een groot voordeel van dit systeem is dat Opti-Virtual in elke ruimte eenvoudig en naar eigen smaak kan worden ingebouwd. Plug and play: stroom is voldoende om deze haard tot leven te laten komen. Voor een warme, knusse sfeer.

inspiratiebrochures1.png

Naast gebruik in woningen is de haard zeer geschikt voor ruimtes waar relatief weinig toezicht mogelijk is. Denk hierbij aan drukbezochte restaurants, cafés, bedrijfsentrees, hotel lobby’s of hotelkamers.

Informatie
Opti-Virtual® wordt in twee inbouwmaten aangeboden: Single is 69 cm breed en 25 cm hoog, Double is 131 cm breed en 25 cm hoog. De nieuwe techniek is gepatenteerd door Glen Dimplex Group. Op Faber.nlvind je uitgebreide informatie, dealeradressen en een korte film over Opti-V®.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide