1757
Faber elektrische haarden
Gepubliceerd: 26-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

Ooit kwamen elektrische sfeerhaarden kil en kunstmatig over. Vandaag vallen ze vooral op door de realistische vlammen en het stijlvolle design. Dat bewijzen althans de nieuwe modellen van Faber: SP6, Rana en Vega.

Of je nu modern of klassiek bouwt, de haard is na zoveel jaren nog altijd de ultieme sfeerschepper. En toch. Minder leuk is het als je continu hout moet aanvoeren, de haard moet aansteken of hem telkens moet schoonmaken. Elektrische sfeerhaarden daarentegen zijn veel gebruiksvriendelijker. Er vindt geen verbranding plaats, ze produceren geen gassen en hebben dus ook geen rookkanaal nodig.

• SP6 – Minimalistische “wide screen”

De SP6, Faber’s nieuwste elektrische sfeerhaard, pakt uit met een strak en minimalistisch design, waarin vlammen de hoofdrol spelen. Het brede kader is beschikbaar in drie kleuren: hoogglans wit, zwart en grijs-metallic. Handig is ook dat je de haard aan zowat elke muur kunt ophangen. De SP6 wordt geleverd met houtset en beschikt over een afstandsbediening, die toelaat om heel eenvoudig het gewenste vuurbeeld te bepalen.

• Afmetingen: 520 x 1.200 x 182 mm (hxbxd)

• Adviesprijs: € 1.525

• Rana – Comfortabele warmte

Vrijheid van plaatsing. Daar gaat het om. Als eerste frameloze elektrische sfeerhaard, is de Rana gemakkelijk in te bouwen. Faber levert het model los of als set met de bijhorende schouw Wirdum, uitgevoerd in gepolijste natuursteen. (Crema Marfil).

Een geruisloze ventilator zorgt voor een snelle warmteverspreiding. Maar het is ook mogelijk om alleen het vlammenbeeld in te schakelen. De Rana heeft een instelbaar vermogen van 0,75 of 1,5 kW en beschikt eveneens over een afstandsbediening.

• Afmetingen: 745 x 652 x 197 mm (hxbxd)

• Vega – Less is more

Geen franjes of frivoliteiten. De Vega valt op door z’n eenvoud. Een frameloos ontwerp dat discreet in de muur geplaatst wordt. De LED-verlichting, ingebouwd in een realistische houtset, zorgt voor een natuurgetrouw vlammenbeeld. Het bijregelen van het vlameffect gebeurt door middel van een afstandsbediening.

• Afmetingen: 47 x 119 x 17 mm (hxbxd)


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide