155
Ervaar de toekomst van haarden met de Kalfire E-one 100S
Gepubliceerd: 30-04-2024

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en innovatieve manier om warmte en sfeer in je interieur te brengen? Maak dan kennis met de Kalfire E-one 100S, een driezijdige holografische sfeerhaard die een revolutie teweegbrengt in de wereld van haarden. Dit model, dat volgt op het succes van de E-one 100F, biedt een unieke combinatie van technologie en design die perfect past in elk modern interieur.

Wat maakt de Kalfire E-one 100S zo speciaal?

  1. Milieuvriendelijk ontwerp: De E-one 100S verbruikt geen fossiele brandstoffen en heeft geen uitstoot. Dit betekent geen rook, geen roet, en vooral, geen schadelijke emissies. Het is de perfecte keuze voor milieubewuste huiseigenaren.

  2. Levensechte vlammen: Dankzij de geavanceerde 3D-holografische technologie geniet je van een ongelooflijk realistisch vuurbeeld. De vlammen en de gloeiende houtblokken lijken net echt, zonder dat er daadwerkelijk vuur aan te pas komt.

    inspiratiebrochures1.png

  3. Aanpasbare opties: Personaliseer je haardervaring met diverse instellingen zoals een realistisch gloeibed, knisperend haardgeluid, en optionele Atmos Heating voor extra warmte.

  4. Veelzijdig en stijlvol: Het driezijdige ontwerp maakt het mogelijk om vanuit verschillende hoeken te genieten van het sfeervolle vlammenspel. Het brede formaat van 100 cm maakt de E-one 100S ook ideaal als onderdeel van een cinewall.

Installatie en Onderhoud

De installatie van de Kalfire E-one 100S is een precieze taak die het beste kan worden overgelaten aan professionals. Kalfire gecertificeerde dealers zijn niet alleen experts in het installeren, maar helpen je ook bij het ontwerpen van een haard die perfect past bij je interieur. Zij zorgen voor een naadloze integratie zonder zorgen over onderhoud en veiligheid.

Hoe combineer je de Kalfire E-one 100S met je interieur?

Het strakke en moderne design van de Kalfire E-one 100S maakt het een opvallende toevoeging aan elke woonruimte. Hier zijn enkele tips om het meeste uit je nieuwe sfeerhaard te halen:

  • Centraal element: Plaats de haard als centraal element in je woonkamer voor maximale impact. 
  • Moderne materialen: Combineer de haard met materialen zoals glas, staal en strak gestuukte muren voor een moderne look.
  • Sfeerverlichting: Gebruik zachte, indirecte verlichting rondom de haard om het holografische effect te versterken en een gezellige sfeer te creëren.

Veelgestelde Vragen

Hoe energiezuinig is de Kalfire E-one 100S? De Kalfire E-one 100S is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Hoewel het specifieke verbruik afhankelijk is van de gebruikte instellingen, is het apparaat over het algemeen zeer zuinig dankzij de LED-technologie.

Is de Kalfire E-one 100S veilig voor kinderen en huisdieren? Ja, de Kalfire E-one 100S is uiterst veilig. Omdat er geen echt vuur gebruikt wordt, zijn er geen risico's op brandwonden of open vuur. Dit maakt het een ideale keuze voor gezinnen met jonge kinderen of huisdieren.

Kan ik de Kalfire E-one 100S gebruiken in een appartement zonder rookkanaal? Absoluut! Een van de grootste voordelen van de Kalfire E-one 100S is dat er geen rookkanaal nodig is, wat het perfect maakt voor appartementen of huizen zonder bestaande schoorsteen.

Met de Kalfire E-one 100S haal je niet alleen een stukje geavanceerde technologie in huis, maar ook een bron van warmte en gezelligheid die je woonervaring verandert. Laat je verrassen door deze innovatieve sfeerhaard en geniet van een gezellige, stijlvolle en duurzame warmtebron in je huis.

Vraag hier gratis Kalfire haardenbrochures aan


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide