1883
Faber Nissum

Naast de huidige elektrische haarden met Opti-myst techniek introduceert Faber nu de Slim line Opti-myst haarden. De inzethaard Niva en de wandhaard Nissum. Beide beschikken over het Opti-myst vlameffect maar zijn nog handzamer en makkelijker te plaatsen dan de bestaande Opti-myst haarden.

Alle voordelen Het ‘platte beeld’ van kunstmatige vlammen is bij het Opti-myst vuur geheel weggenomen. Het regelbare driedimensionale vlam- en rookeffect is van alle kanten realistisch. Dit wordt gecreëerd door lampen van 50 Watt (12 Volt) en verdamper(s). Vanuit een waterreservoir komt ultrafijne waterdamp vrij. Via het lichteffect van de lampen op de waterdamp wordt de illusie van echte vlammen gewekt. Aangezien 90 procent van de huizen in Nederland een te droog leefklimaat heeft, is deze damp niet schadelijk, maar draagt juist bij aan de verbetering van de vochthuishouding in de woning.

De Opti-myst haarden hebben alle voordelen: er komt geen as of stof vrij zoals bij bijvoorbeeld bio-ethanol- of gelhaarden, de haard is gebruiksvriendelijk, veilig en de installatie kan zonder hak- of breekwerk plaatsvinden. Het laatste is zeer eenvoudig samen te vatten: ‘plug & play’.

Slim line

Bij de Slim line producten zit het reservoir niet in een lade verwerkt maar onder de hout set. Dit maakt dat de haard minder inbouwdiepte in beslag neemt en dus nog minder ruimte in uw kamer nodig heeft.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners