1598
Lekker in je vel met Wonenonline en RTL
Gepubliceerd: 19-04-2022 Laatste update: 04-06-2022

Wonenonline is goed te vinden op internet, maar ook de traditionele media heeft ons inmiddels gespot. Na op tv te zijn geweest met Heel Holland Woont, mochten we nu meedoen met het programma Lekker in je vel! Nog even en wij worden op de redactie van Wonenonline op straat herkend… Oké, overdrijven is ook een kunst! Waar het item op RTL dit keer over ging? Dat verklappen we je graag!

Het is bij de landelijke tv ook niet onopgemerkt gebleven dat wij ‘lekker in je vel’ zitten erg belangrijk vinden. Dat dit ook in je huis en interieur een grote rol speelt, dat mochten we tijdens deze samenwerking met RTL uitleggen. Als fanatieke (thuis)sporters vonden we deze samenwerking dan ook onwijs leuk!

Woon lekker én vitaal in je huis

Door jarenlange ervaring zijn wij op de redactie ontzettend goed geworden in het vroegtijdig spotten van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen. Van de leukste kleuren tot de mooiste meubels, we noteren ze meteen wanneer wij ze voorbij zien komen. Maar ook bredere bewegingen gaan niet aan ons voorbij. Het belang van lekker in je vel zitten en dit verwerken in je woning, dat zagen wij al een tijdje geleden aankomen.

inspiratiebrochures1.png

Aangezien we steeds meer en vaker thuis zijn, is het belangrijker dan ooit om je huis vitaal en optimaal in te richten. Van verantwoord thuiswerken tot genoeg zuurstof in je woonkamer, alles heeft invloed op jóuw goede gevoel. Het creëren van een inspirerende, gezonde en rustgevende omgeving is hierbij cruciaal. Je merkt het; Lekker in je vel zitten is een onderwerp wat ons echt aan het (fitte!) hart gaat. Daarom hebben wij zelfs een speciale lekker in je vel wonen rubriek gevuld met fijne inspiratie.

Personal trainer

Wat je in de film ook gaat zien, is dat onze redactie de beschikking heeft over een personal EMS trainer. Door middel van EMS trainingen zijn we hier allemaal lekker fit, zijn we niet vaak ziek en hebben we geen aparte teambuildingsessies meer nodig.

Samenwerking met RTL

Onze bevlogenheid mochten wij in de samenwerking met het RTL-programma ‘Lekker in je vel’ onlangs delen. Natuurlijk waren de opnames weer even spannend, maar al zeggen we het zelf: Het resultaat is weer ontzettend leuk!

Zowel actief als in de rust

Hoe je fijn thuissport, maar ook tijd en rust nemen in een fijne omgeving komen aan bod. Denk daarbij aan echte me-time in bad met lekkere producten. Dit draagt enorm bij aan het ‘lekker in je vel voelen’ aspect. Wat dacht je van de juiste kleuren op de wand? Ook dit heeft invloed op jouw gemoed. En het belang van fijne geuren? Hadden we het daar al over gehad?

Lekker in je vel met RTL

Kortom, lekker in je vel voelen is meer dan twee ons groente en twee stuks fruit per dag. Het succes zit hem uiteindelijk in jezelf, maar het creëren van een fitte en gezonde omgeving in je eigen huis helpt je ontzettend. Honderdduizenden mensen door middel van de samenwerking met het RTL-programma lekker in je vel hierover informeren; Wat een gave uitdaging was dat! En ook dat zorgt voor een lekker gevoel.

Lekker in je vel was op zaterdag 21 mei te zien om 14:30 op RTL4.