6068
Heel Holland Woont met Wonenonline op  RTL-4
Gepubliceerd: 05-10-2021 Laatste update: 04-03-2024

Wonenonline timmert al jaren hard aan de weg waar het gaat om tips en tricks geven op het gebied van wonen en interieur. Dat we online door velen goed gevonden worden bleef niet onopgemerkt, zelfs de landelijke tv wist ons te vinden! Dit heeft geresulteerd in een samenwerking met RTL voor een item in het programma Heel Holland Woont. Super leuk!

RTL Wonen en Wonenonline

In het item krijgen de kijkers een kijkje achter de schermen bij Wonenonline.nl. We laten zien hoe alle artikelen tot stand komen en waardoor wij ons laten inspireren. Nieuwsgierig? Je kunt het hier online terugkijken.

inspiratiebrochures1.png

Dat Wonenonline gegroeid is tot hét online platform voor al je woonvragen, inspiratie en tips komt niet alleen door onze enthousiaste redactie maar ook zeker door al onze trouwe bezoekers. Wij krijgen elke dag weer een lach op ons gezicht wanneer we de laptop openklappen en al jullie positieve reacties zien. Dank daarvoor, want door jullie waren we nooit zo groot geworden!

Oja, ben je nog geen trouwe kijker van Heel Holland Woont? Wij vinden dit een dikke tip , zeker voor jullie als mede-interieurgekkies. Heel Holland Woont is een woonprogramma waarin echt alles over wonen voorbij komt: Van het verbouwen van je tuin tot interieurinrichting. Ze geven experts het woord en die voorzien de kijkers van tips en tricks om optimaal van hun huis te genieten. Klinkt als een bekend concept, vind je niet? Een soort van Wonenonline, maar dan op tv. Een dubbele dosis gratis wooninspiratie, wie wil dat niet!