291
Heel Holland Woont met Wonenonline op  RTL-4

Leuk nieuws! Dat Wonenonline online door velen goed gevonden wordt is niet onopgemerkt gebleven. We zijn benaderd voor een samenwerking met RTL voor een item in het programma Heel Holland Woont. Een enorme eer natuurlijk!

Dat Wonenonline nu hét online platform is voor al je woonvragen, inspiratie en tips komt niet alleen door onze enthousiaste redactie maar ook zeker door jullie als onze trouwe bezoekers. Dank daarvoor, want door jullie waren we nooit zo groot geworden! Dit heeft er mede voor gezorgd dat zelfs de landelijke tv ons nu weet te vinden. 

Hoe gaat het programma eruit zien?

In het item krijgen jullie als kijkers een uniek inkijkje achter de schermen bij Wonenonline.nl. We laten zien hoe alle artikelen tot stand komen en waardoor wij ons laten inspireren. De voorbereidingen zijn op dit moment in volle gang, superleuk maar ook superspannend. Want schrijven over wonen is inmiddels gesneden koek, maar erover praten mét een camera op je gericht is toch wel even iets anders.

De precieze datum van de uitzending is inmiddels ook al bekend, we zijn te zien op 9 oktober aanstaande. In dé woonmaand van het jaar!

Heel Holland Woont

Wellicht is het RTL-4 programma Heel Holland Woont jullie als mede-interieurgekkies wel bekend. Zo niet, kort gezegd is Heel Holland Woont een woonprogramma waarin echt alles over wonen voorbij komt: Van het verbouwen van je tuin tot interieurinrichting. Ze geven experts het woord en die voorzien de kijkers van tips en tricks om optimaal van hun huis te genieten. Klinkt als een bekend concept, vind je niet? Een soort van Wonenonline, maar dan op tv.

De vraag was dan ook snel beantwoord toen het verzoek binnenkwam voor een samenwerking, dit programma past als een jas bij ons. We horen na de uitzending uiteraard héél graag wat jullie ervan vonden. En tot die tijd; Wij gaan gezellig door met het creëren van leuke, nieuwe artikelen, blogs en guides. Want de zomer is leuk, maar wanneer we straks weer meer naar binnen gaan is het ook weer heerlijk je online te verdiepen in de nieuwste woontrends!

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners