13304
Zonnepanelen offertes vergelijken
Gepubliceerd: 09-05-2022 Laatste update: 10-05-2022

Duurzaamheid is tegenwoordig een thema wat we overal terug horen komen, bij Wonenonline vinden we dit ook erg belangrijk en zijn we al een tijdje gek op ‘groen doen’. En hiervoor schuwen we geen plek in en zelfs óp ons huis, daarom hebben we het al eerder ook eens over zonnepanelen gehad.

De zonnepanelen prijzen kunnen echter zeer uiteenlopen. De besparing op energiekosten wil je natuurlijk zo groot mogelijk laten zijn, zonnepanelen offertes vergelijken is daarvoor de oplossing.

Waarom in het zonnetje zetten?

Met zonnepanelen snijdt het mes aan twee kanten; Je draagt bij aan de verduurzaming van de samenleving, iets wat hard nodig is en wat de toekomst gaat zijn voor ons allemaal.

inspiratiebrochures1.png

Daarnaast levert het je ook een besparing op wanneer je kunt overstappen op zonne-energie. Je wordt daarmee zelfvoorzienend qua stroom, je maandelijkse vaste lasten zullen daar dus behoorlijk mee dalen.

Spaarpot op de kop?

De aanschaf van zonnepanelen is echter vaak eerst wel even een investering, een som geld wat niet iedereen logischerwijs even heeft liggen. Nu hoeft dit niet het argument te zijn om niet over te gaan tot de aanschaf van zonnepanelen.

Er zijn namelijk vanuit de overheid allerlei subsidies en gunstige leenconstructies om zonnepanelen aan te schaffen. Maar nog altijd wil je natuurlijk dat deze lening niet te hoog is, dat je wel werkelijk een goede én duurzame deal sluit. Hoe je dit doet? Hierbij onze truc!

Vergelijk je rijk

Zodra wij een vakantie gaan boeken, nieuwe auto gaan kopen of zelfs een nieuwe bank voor ons interieur aanschaffen gaan we prijzen vergelijken. Maar om dit met álles te doen? Dat gaat wel erg veel tijd vragen.

Ook zijn er producten waarvan het soms lastig is om echt goed te vergelijken. Al snel wordt dat een gevalletje ‘appels met peren vergelijken’, want alleen de prijs vergelijken zegt dan niets. Zo speelt bij zonnepanelen natuurlijk ook de opbrengst, subsidie, aanleg etc. een rol.

Wil je echt goed vergelijken dan is het dus belangrijk kennis van zaken te hebben. Heb je dit zelf niet? Wees dan slimmer en schakel gewoon een onafhankelijke vergelijker in.

Zo’n onafhankelijk vergelijkplatform werkt samen met honderden leveranciers en geeft precies aan welke keuze voor jou voordelig is. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de gegevens omtrent jouw situatie in te voeren. Zij komen helemaal gratis met diverse offertes aan waaruit jij een keuze kunt maken.

Kortom, vanaf nu helemaal geen belemmeringen meer om deze verduurzaming in gang te zetten. En je kunt het gewoon doen, terwijl jij van het zonnetje in je achtertuin of balkon geniet!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide