2773
Inductiekookplaat met werkbladafzuiging
Gepubliceerd: 03-04-2018 Laatste update: 10-06-2022

Wie dagelijks urenlang in de keuken doorbrengt en de meest uiteenlopende gerechten bereidt, weet waar het bij de verschillende keukenapparaten op aankomt. Veel professionele koks zweren bij inductiekookplaten, maar worden afgeschrikt door de vaak fijnzinnige bediening via aanstippen of een glijdende beweging met de vingers op de plaat. Ze hebben bij de inductieplaten liever robuuste draaiknoppen. De nieuwe Küppersbusch inductiekookplaat heeft een geïntegreerde werkbladafzuiging en een bijzonder krasvrij SCOTT CERAN® Miradur™-oppervlak.

De kookplaat heeft een hardheid van 9,5 ten opzichte van een diamant met een hardheid van 10.  De kookplaat wordt met hoogwaardige RVS-knoppen bediend voor zowel de 13 prestatieniveaus als de drie vooraf bepaalde speciale standen (ontdooien, warmhouden, en de pastastand). Ook de werkbladafzuiging met vier prestatieniveaus, inclusief een intensief niveau, kan met de draaiknoppen worden bediend. 

De nieuwe kookplaat uit het Profession+-productsegment is beschikbaar vanaf eind mei 2018.

VarioLine-werkbladafzuiging kan nu ook met gasmodule worden gecombineerd
Het modulaire systeem VarioLine staat voor oneindige combinatiemogelijkheden met verschillende kookzones. Bij dit unieke concept kunnen hoogwaardige gedetailleerde modules worden gecombineerd tot een individuele kook- en werkruimte. Küppersbusch vergroot ook hier zijn deskundigheid op het gebied van werkbladafzuiging: tot nu toe kon de 14 cm brede werkbladafzuiging VKM 1800.0 alleen als module tussen de VarioLine-inductie- en -elektrische kookplaten worden gemonteerd, maar nu men ook een RVS-gasdeflector aan waarmee de werkbladafzuiging direct naast de gaskookpitten GKS 3820.0 en GWS 3811.0 kan worden geplaatst.

Met hun ultraplatte design zijn alle VarioLine-producten precies op elkaar afgestemd en kunnen met of zonder omlijsting van roestvrij staal worden gemonteerd. De gasdeflector is verkrijgbaar vanaf april 2018.

Lees ook: De trend in de keuken van nu; een inductiebeschermer

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide