2345
De trend in de keuken van nu: Een inductiebeschermer
Gepubliceerd: 24-04-2022 Laatste update: 30-07-2023

Een inductiebeschermer? Nieuwe trends en ontwikkelingen, soms staan wij versteld hoe snel bedrijven erop inspringen. Zo ook deze trend die wij onlangs spotten! We weten allemaal dat we binnen nu en een aantal jaren van het gas af moeten, qua koken. Daarom stappen ook steeds meer mensen over op het koken door middel van inductie. Soms is dit even wennen, maar het heeft ook grote voordelen. 

Eén voordeel vinden wij bijvoorbeeld het schoonmaken van het fornuis. Bij gas had je allemaal hoekjes en stangetjes, bij een inductieplaat is een vochtige doek eroverheen halen alles wat nodig is. Door de groeiende populariteit van inductie is ook het aanbod toegenomen aan speciale accessoires voor inductie.

En nu stuitten wij recent op het fenomeen van de handige inductiebeschermer. Wellicht klinkt dit wat suf, een beschermer, maar toen wij even rond gingen kijken waren we blij verrast.

Sterker nog, er ontstond bij ons meteen een extra reden om te gaan voor een inductiekookplaat. Waarom? Wij verklappen de redenen.

De inductiebeschermer, wat is dat?

Eigenlijk verraadt het woord het al een beetje, de inductiebeschermer beschermt jouw inductieplaat tegen krassen en andere beschadigingen wanneer je hem niet gebruikt.

De veilige inductiebeschermer is een oprolbare mat die je over je inductieplaat heen legt. Hiermee zorg je ervoor dat er een extra beschermlaag over de kookplaat komt en hij zijn kwaliteit behoudt.

Klaar om te koken? Je rolt de mat eenvoudig op en legt hem aan de kant. Een mooie inductiebeschermer is in verschillen maten en soorten verkrijgbaar. Net wat bij jouw kookplaat past. Maar er is meer..

inductie-beschermer-exclusief-.jpg

De truc voor meer ruimte

De inductiebeschermer is misschien wel dé truc voor extra werkruimte in jouw keuken. Kom je altijd ruimte te kort? Dan is dit de oplossing om net even wat extra ruimte te hebben om jouw spullen weg te zetten.

Dit kan natuurlijk ook op een inductieplaat, maar zonder inductiebeschermer zouden wij dit niet aanraden. De kans op beschadigingen is dan groot.

Het leukste voor het laatste

Dan nog het allerleukste aan inductiebeschermers; De prints! Wij waren zó verrast met het té leuke aanbod. Heb je een marmeren keukenblad en wil je liever niet dat je de inductieplaat ziet? Dan kies je gewoon een inductiebeschermer in hetzelfde patroon.

Juist toe aan een verfrissende impuls in je keuken? Dan zijn er de meest uiteenlopende, grappig en stijlvolle inductiebeschermers verkrijgbaar. Van oude meesters tot hippe printjes.

Kortom, geef je inductieplaat een stijlvol jasje en schaf vandaag nog een leuke inductiebeschermer aan!

inductie-beschermer-exclusief-chocoloco-print-1.jpg

   


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide