1378
Stylingtool
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 17-10-2017

Het is nieuw. Het is anders. En het is vooral érg leuk om te doen! Met de nieuwe van Uw KeukenSpeciaalzaak, kunt u thuis uw eigen Styleboard samenstellen. Visualiseer úw persoonlijke stijl en smaak aan de hand van honderden fotos: van meubels tot verlichting, van kleuren tot keukens. Het knippen en plakken van mooie plaatjes uit tijdschriften, gebeurt vandaag de dag natuurlijk op de computer. Ontdek de vele mogelijkheden en creëer stap voor stap uw eigen moodboard; met úw ideeën over favoriete stijl, sfeer, kleuren en materialen. Dit moodboard stelt de vakmensen van Uw KeukenSpeciaalzaak vervolgens in staat om nóg beter een keuken te ontwerpen die optimaal aansluit bij de gevisualiseerde smaak.

Kijken, kiezen, klikken
Qua kleuren en materialen, maar ook qua indeling en aankleding is er op keukengebied zóveel mogelijk, dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. En wat als je eigenlijk nog helemaal geen idee hebt van wat je nu precies wilt of wat er allemaal mogelijk is? Dan is de Sfeer & Stijl applicatie een ideale tool om lekker eens een avondje mee aan de slag te gaan. Gewoon thuis achter de computer of met de laptop op schoot voor de TV. Kijken, kiezen en klikken; het maken van een eigen moodboard was nog nooit zo leuk én makkelijk. Succes gegarandeerd!

Inspiratie en visualisatie
Voor de keukenmarkt is de nieuwe Sfeer & Stijlapplicatie uniek. Iedereen kan nu heel breed inspiratie opdoen en tegelijkertijd zijn of haar eigen, persoonlijke smaak visualiseren. Er is keuze uit honderden en honderden fotos die op een eigen Styleboard geplakt kunnen worden. Kies uit basisachtergronden, kleurideeën, materialen, culinaire smaken, concrete keukenopstellingen, accessoires en keukenapparatuur in álle woonstijlen. Daarbij is het ook mogelijk om eigen fotos toe te voegen: bijvoorbeeld van favoriete autos, modemerken, vakanties, interieurs, keukens et cetera. Immers: hoe beter de 40 keukenspecialisten met het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak u leren kennen, hoe persoonlijker hun keukenadvies kan zijn.

Toegevoegde waarde
Alle aangesloten keukenspeciaalzaken zijn enthousiast over deze unieke, eigentijdse tool. Het is dan ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde voor consumenten om zélf hun persoonlijke eisen en wensen te ontdekken én te kunnen visualiseren. Hiermee maakt Uw KeukenSpeciaalzaak wéér een belangrijk verschil in de keukenmarkt. Is het Styleboard klaar, dan kan deze meteen doorgemaild worden aan Uw KeukenSpeciaalzaak. Die brengt vervolgens enkele keukenvoorstellen perfect in beeld; op papier en in 3D op de computer. Vervolgens worden de stylisten uitgenodigd in de showroom, waar ze hun keukenideeën kunnen komen bekijken. Is alles naar wens, dan worden de ideeën definitief uitgewerkt. En zo zijn de keukens van Uw KeukenSpeciaalzaak optimaal maatwerk: nét zo persoonlijk als u zelf!

Direct aan de slag?
En natuurlijk óók aan vrienden en familie via Facebook en Hyves. Deel uw ideeën en betrek hen erbij; wie weet wat zij nog voor ideeën hebben. Doen!

Uw KeukenSpeciaalzaak is een samenwerkingsverband van 40 keukenspeciaalzaken die allemaal zelfstandig en onder eigen naam werken. En hierbij graag een stap verder gaan dan andere keukenwinkels. Uw KeukenSpeciaalzaak houdt niet het hele jaar door uitverkoop, of stunt met prijsdoorbraken en megakortingen. Van dat soort acties zijn er al genoeg. Bij Uw KeukenSpeciaalzaak gaat het om de kwalitatief betere, onafhankelijke keukenzaken met een passie voor keukens. Met de juiste vakkennis én vakmensen. En met als enige doel om keukens te realiseren die tegemoet komen aan álle individuele eisen en wensen van hun klanten. Niets meer en niets minder. En dát is werk voor de specialist: Uw KeukenSpeciaalzaak dus

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide