2915
SieMatic S3
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 30-06-2017

Betaalbare exclusiviteit door SmartDesign. Na de grote doorbraak van de SieMatic S1 en S2 was het reikhalzend uitkijken naar de komst van de S3. En wat blijkt? De rol van de S-klasse is nog lang niet uitgespeeld. Met als ondertitel SmartDesign volgt de S3 getrouw de minimalistische exclusieve lijn van de S-klasse, maar wel met standaardma De S3 behoudt de herkenbare, tijdloze en luxueuze lijn van de S-filosofie, maar onderscheidt zich tegelijk van zijn voorgangers. Was de S2 al een licht afgeslankte versie van het paradepaard S1, dan gaat de S3 nog op die trend door. De nadruk ligt dus niet zozeer op multimedia of innovatie, maar op toegankelijkheid en een slim design.

Bernd Poensgen van SieMatic Belgium: "Als instapmodel in de greeploze keuken garandeert de S3 de vertrouwde combinatie van SieMatic: elegantie én functionaliteit. Door het gebruik van standaardafmetingen kan je de kost uiteraard beter in de hand houden, en komt het er vooral op aan de keuken goed in de ruimte te plannen."

Karakteristieken
Maar SieMatic zou SieMatic niet zijn, mochten er geen nieuwe accenten opduiken in het design. Opvallend in de S3 is het verticale karakter, zie de bovenkasten die tot tegen het plafond reiken (1,3 m) en de kolomvormige dampkap, wat ook in de kleinere keuken een heel speciale uitstraling creëert. De geïntegreerde greeplijst in de kleur van de afwerking is een andere nieuwigheid. En de nieuwe Polygloss kunststof is een krasvrije en budgetvriendelijke variant voor lakfronten .

Tot slot werd ook op het vlak van kleur werk gemaakt van een ruime keuze aan bestaande en nieuwe mogelijkheden. Zo is de S3 verkrijgbaar in lotus- en magnoliawitte lakversie, 6 matte of hoogglans kleuren en 6 houtimitatiekleuren (waarvan 3 nieuwe: pine titanium, oak natural grijs en mali wenge)

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide