2320
Keller keukens
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 30-06-2017

Keller presenteert in haar programma voor ondermeer een aantal nieuwe hout decoren waardoor het vanaf nu mogelijk is zowel de kasten als het werkblad exact dezelfde look en feel te geven. Op de foto ziet u één van de eerste keukens waarbij het nieuwe ton-sur-ton principe is toegepast. Een stijlvolle, alles behalve saaie, Keller keuken!

Ton-sur-ton zorgt voor rust en biedt tegelijkertijd perspectieven voor de keukenopstelling. Wanneer bijvoorbeeld de (half)hoge kasten en het werkblad dezelfde kleur hebben kunnen deze op een decoratieve manier in elkaar geschoven worden; strak design met een speels accent. Ton-sur-ton geeft verassende opstellingen.

Model Elba is op de afbeelding uitgevoerd in smoke oak hout decor in combinatie met model Crystal uitgevoerd in Lava structuurlak. Twee verschillende afwerkingen die, ook qua kleur, perfect bij elkaar passen. De unieke, krasvaste en matte lakafwerking is net als hout decor smoke oak nieuw in het programma. Naast smoke oak zijn er nog twee vergrijsde hout decoren bijgekomen namelijk ash grey en castle oak.

Modellen en Elba en Crystal behoren beide tot de Red Label Collectie. Dit is de veelzijdige basiscollectie eigentijdse keukens, waarin alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd. De keukens uit de Red Label Collectie zijn verkrijgbaar in oneindig veel materialen, sferen, modellen en kleuren. Daarnaast biedt Keller nog een tweetal uitgesproken programmas. Enerzijds de Black Label collectie, welke bestaat uit diverse greeploze modellen. Hiermee creëert u strak ogende, minimalistische designkeukens. Anderzijds de Gold Label Collectie, een exclusief modern-klassiek keukenprogramma dat is uitgevoerd in een matte structuurlak. Deze lak is zowel in- als uitwendig aangebracht en is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide