1991
Keller keukens

Keller presenteert in haar programma voor ondermeer een aantal nieuwe hout decoren waardoor het vanaf nu mogelijk is zowel de kasten als het werkblad exact dezelfde look en feel te geven. Op de foto ziet u één van de eerste keukens waarbij het nieuwe ton-sur-ton principe is toegepast. Een stijlvolle, alles behalve saaie, Keller keuken!

Ton-sur-ton zorgt voor rust en biedt tegelijkertijd perspectieven voor de keukenopstelling. Wanneer bijvoorbeeld de (half)hoge kasten en het werkblad dezelfde kleur hebben kunnen deze op een decoratieve manier in elkaar geschoven worden; strak design met een speels accent. Ton-sur-ton geeft verassende opstellingen.

Model Elba is op de afbeelding uitgevoerd in smoke oak hout decor in combinatie met model Crystal uitgevoerd in Lava structuurlak. Twee verschillende afwerkingen die, ook qua kleur, perfect bij elkaar passen. De unieke, krasvaste en matte lakafwerking is net als hout decor smoke oak nieuw in het programma. Naast smoke oak zijn er nog twee vergrijsde hout decoren bijgekomen namelijk ash grey en castle oak.

Modellen en Elba en Crystal behoren beide tot de Red Label Collectie. Dit is de veelzijdige basiscollectie eigentijdse keukens, waarin alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd. De keukens uit de Red Label Collectie zijn verkrijgbaar in oneindig veel materialen, sferen, modellen en kleuren. Daarnaast biedt Keller nog een tweetal uitgesproken programmas. Enerzijds de Black Label collectie, welke bestaat uit diverse greeploze modellen. Hiermee creëert u strak ogende, minimalistische designkeukens. Anderzijds de Gold Label Collectie, een exclusief modern-klassiek keukenprogramma dat is uitgevoerd in een matte structuurlak. Deze lak is zowel in- als uitwendig aangebracht en is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners