2329
Keller keukens
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Keller Keukens laat zien hoe met verschillende soorten plaatmateriaal zowel decoratieve als functionele accenten in de keuken kunnen worden aangebracht. Keller laat u zien hoe u open vakken op een eigentijdse manier kunt toepassen. Een strakke Keller keuken met speelse accenten!

Open kasten c.q. vakken op onverwachte posities: Volume in volume. Een nieuwe decoratieve manier voor het indelen van de keukenkasten zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen. Om het geheel stijlvol af te kunnen werken is het mogelijk de vakken te voorzien van sfeerverlichting.

Model GL5100 is op de afbeelding uitgevoerd in ijswit structuurlak in combinatie met model GL2000 uitgevoerd in ash grey. Twee verschillende afwerkingen die, ook qua kleur, perfect bij elkaar passen. Deze strak ogende greeploze keuken heeft dankzij de open vakken net iets extras. Door in de hele keuken dezelfde twee kleuren te combineren vormt het echt één geheel. Het volume in volume principe maakt deze keuken compleet!

Modellen GL5100 en GL2000 behoren beide tot de Black Label Collectie. Dit is de greeploze collectie keukens. Hiermee creëert u strak ogende, minimalistische designkeukens. Daarnaast biedt Keller nog een tweetal -programmas. Enerzijds de Red Label collectie, een veelzijdige basiscollectie eigentijdse keukens, waarin alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd. De keukens uit de Red Label Collectie zijn verkrijgbaar in oneindig veel materialen, sferen, modellen en kleuren. Anderzijds de Gold Label Collectie, een exclusief modern-klassiek keukenprogramma dat is uitgevoerd in een matte structuurlak. Deze lak is zowel in- als uitwendig aangebracht en is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide