1353
Siematic Floating Spaces

Met FloatingSpaces vervaagt SieMatic de grens tussen keuken en woonruimte De open keuken is de ideale oplossing voor mensen die zowel hun keuken als hun woonruimte optisch willen vergroten. Zonder scheidingsmuur kan ook de eettafel onderdeel worden van de keuken, wat niet alleen praktisch maar ook gezellig is. Bovendien is het voor de chef de cuisine van het huis wel zo leuk om tijden het werken in de keuken betrokken te blijven met wat er in de woonruimte gebeurt.

Toch bleef de keuken qua meubilering jarenlang een apart deel van het interieur. SieMatic heeft dit nu opgelost met FloatingSpaces: een wand vol flexibele mogelijkheden om de keukenarchitectuur vloeiend te laten integreren in de woonarchitectuur.

In technische zin gaat het om wandpanelen met een verborgen bevestigingssysteem, waaraan wandborden en andere accessoires kunnen worden opgehangen. De maatvoering sluit precies aan op die van de keuken en ook qua materiaal en kleur wordt een mooie visuele eenheid gecreeerd. De open wandkast, die met FloatingSpaces ontstaat, heeft echter een puur huiselijk karakter.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

De elementen kunnen heel eenvoudig, zonder gereedschap, aan de wand worden bevestigd. SieMatic heeft rekening gehouden met het gegeven dat veel mensen van tijd tot tijd hun interieur willen aanpassen aan hun veranderende smaak en wensen. Met het FloatingSpaces systeem kan dat onbeperkt, in slechts een paar minuten.

De wandborden zijn uitgevoerd in glanzend PUR-lak met geronde kanten, standaard leverbaar in 7 woontinten of in 1.950 kleuren naar keuze. Afgebeeld is een combinatie van de SieMatic SE 5005 L en de SieMatic SE 4004 H.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners