1604
Kuppersbusch
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 14-11-2017

Met de Conceptline 45 van Küppersbusch is het mogelijk om verschillende 45 cm hoge inbouwapparaten elegant te combineren. Doordat de fronten hetzelfde verschijningsbeeld hebben, vormt een serie apparaten een mooi geheel met de rest van de keuken. Nieuw in de Conceptline is de 19 inch LCD TV mét ingebouwde DVD speler. Küppersbusch had al een inbouw televisie, maar door de uitbreiding met een DVD speler is het nu mogelijk om tijdens het koken een DVD met recepten te bekijken.

Ökotherm
Verder heeft Küppersbusch bijna alle ovens uitgerust met een unieke Ökotherm katalysator. Dit systeem zorgt ervoor dat de lucht in de oven met vet, geurtjes en zwevende deeltjes wordt vervangen door schone lucht. Hierdoor wordt de oven niet vuil en ruikt deze altijd fris. Tevens komt er bij dit proces vocht vrij in de ovenruimte. Hierdoor blijven de gerechten lekker sappig en behouden zij hun natuurlijke smaak en aroma.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide