Houd jij verschrikkelijk veel van koken, of ben je iemand die het liefst elke avond hetzelfde prakje maakt? Hoe dan ook heb je verschillende pannen nodig voor het koken van aardappels en het bakken van een eitje. Het type is belangrijk, maar ook de materiaalkeuze heeft veel invloed op de bereiding van je maaltijd. Bovendien zijn sommige pannen geschikt voor koken op gas, maar niet voor inductieplaten. In dit overzicht vind je informatie om te bepalen welke pan(nen) jij nu precies nodig hebt!

Een blender is een heerlijk handig apparaat dat je kunt gebruiken om te mengen en pureren. Wil jij smoothies, soepen, cocktails, milkshakes, sausjes of babyvoeding mixen? Elke blender heeft zijn eigen specialiteiten! Wij zetten alle soorten blenders met hun eigenschappen voor je op een rijtje zodat je de juiste blender kunt kiezen

Je bent van plan om een nieuwe koffiemachine uit te zoeken. Alleen nu ben je op zoek naar een leuke koffiemachine die ook nog eens praktisch in gebruik is. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar de vijf koffiemachines die er niet alleen leuk uitzien, maar ook makkelijk te bedienen zijn.

Koffie is de brandstof waarop de maatschappij draait lijkt het soms wel. Echte liefhebbers houden natuurlijk wel van goede koffie. Om er zeker van te zijn is het slim om de best geteste koffiezetapparaten eens op een rij te zetten. Je weet dus precies wat je in huis moet halen of in de kantoor kantine wil zien om er zeker van te zijn dat je de koffie van jouw smaakt krijgt. Je kan bijvoorbeeld eens kijken wat de verschillen zijn in de soorten methoden die gebruikt worden in de verschillende apparaten.

Op zondag 21 juni is het Vaderdag. Maar wat koop je voor de allerliefste vader van de hele wereld? De nieuwe strijkplanken van Brabantia in industrieel Denim Blue en Black zijn het verrassendste vaderdagcadeau in jaren.

6,5 miljoen. Dat is het aantal liters dat jaarlijks in Nederland aan koffie wordt gedronken. Dit is jaarlijks gemiddeld 150 liter koffie per persoon. Het is duidelijk dat in ons kikkerlandje de koffiezetapparaten overuren draaien. Maar welk soort koffiezetapparaat past het beste bij jou?

De aanschaf van een nieuwe wasmachine of droger is een investering, en dus wil je graag de juiste kiezen. Misschien is jullie huidige wasmachine na gezinsuitbreiding te klein, of heeft de droger twee keer zoveel tijd nodig als vroeger. Maar ook als de wasmachine of droger simpelweg verouderd is, kan het slim zijn om een nieuwe aan te schaffen. Van een kwalitatief goed apparaat heb je veel profijt! Wij zetten 5 voordelen op een rij:

Princess, het Nederlandse merk voor praktische keukenhulpjes, brengt met haar retro waterkoker de ideale match op de markt voor de echte theeleut. Met een ruime inhoud van 1.7 liter water kun je in een handomdraai iedereen gemakkelijk voorzien van een heerlijk kopje stomende thee. Het water bereikt razend snel de optimale temperatuur doordat de waterkoker een hoog vermogen heeft van 3000 Watt.

De waterkoker wordt altijd onderschat in het interieur van de keuken. Je verwacht het misschien niet, maar zowel het koffiezetapparaat als dit kooktoestel hebben grote invloed op de stijl en sfeer in de keuken. Het is dan ook belangrijk dat je er een vindt die goed past bij de uitstraling van jouw keuken. Wil jij je keuken echt gezellig in landelijke sfeer inrichten? Dan ga je voor een passende model in landelijke stijl!