655
Top tips voor het thuiskantoor

Thuiswerken lijkt inmiddels toch echt een blijvertje te worden. Wat wij hier een groot voordeel aan vinden? Het thuiskantoor! Nog een extra ruimte in huis om lekker los te gaan qua inrichting en styling. Het is natuurlijk wel een must om te werken in een fijne en inspirerende omgeving. Hier mogen we onze stylingskills dan ook helemaal op loslaten!

Maar er zijn natuurlijk meer dingen behalve een leuk printje op de wand en een fleurig vloerkleedje, wat een thuiskantoor een écht fijn kantoor maken. Hier zijn onze tips.

Beken kleur

Waar het gaat om het kleurenpallet voor je thuiskantoor is het natuurlijk aan te raden om te gaan voor kleuren die passen binnen de rest van je interieur. Daarnaast is het aan te raden voor een powerboost in de ochtend voor kleuren te gaan die inspireren en empoweren.

Ben je van jezelf al vrij druk en chaotisch? Dan is het juist goed om rust te creëren in je werkkamer en te gaan voor rustige tinten zoals taupe kleuren. Kortom, pas de kleuren aan bij de mood die jij wilt hebben tijdens je werkuren.

Technische gadgets

Uiteindelijk zit je natuurlijk in je werkkamer om te werken. En omdat dit nu structureel wordt en niet meer incidenteel, is het goed om dit te doen met de juiste spullen. Dit verhoogt niet alleen je productiviteit maar ook je werkplezier.

Wat de juiste spullen zijn? Denk aan een fijne laptop, goede tools om te videobellen en zaken als een goede printer. Vooral die laatste is een apparaat waarvan je op onverwachte momenten opeens heel blij bent dat je hem hebt.

Zorg daarom ervoor dat je altijd een voorraad aan diverse soorten inktpatronen hebt en ga daarbij altijd voor het juiste merk zoals goed gevulde hp inktcartridges.

Denk om je rug!

Naast het feit dat je natuurlijk leuke meubels en spulletjes wilt, is het ook goed om voor ogen te houden dat deze ergonomisch verantwoord zijn. Denk hierbij aan een fijne stoel, het bureau op juiste hoogte en een goede muis.

Je brengt waarschijnlijk acht uur per dag door op deze spullen, een blessure oplopen gaat hiermee snel. Dat mooi en verantwoord gecombineerd kan worden? Dat is inmiddels wel aangetoond door de vele opties die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn.

Kortom, probeer bij het thuiskantoor altijd functionaliteit en de verantwoorde, ergonomische kant te combineren. Het is verleidelijk om alleen voor de stylische variant te gaan, maar hier ga je vroeg of laat waarschijnlijk spijt van krijgen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners