3793
KEK Amsterdam en Lemniscaat kinderbehang
Gepubliceerd: 14-02-2018 Laatste update: 15-09-2023

Een muur vol dansende dieren, grote kleurrijke pauwen of een karaoke tijger. Menig kind krijgt een stralende lach op het gezicht bij het zien van de nieuwe behangcollectie die KEK Amsterdam, in samenwerking met uitgeverij Lemniscaat, op de markt brengt. Tijdens showUP op 4 en 5 februari jl. werd de nieuwe collectie gelanceerd en enthousiast ontvangen.

De tekeningen uit diverse prentenboeken van illustratoren Alice Hoogstad, Martijn van der Linden en Mark Janssen vormen de basis voor de ontwerpen. De behangcollectie bestaat uit patroonbehang in 7 verschillende dessins en 15 verschillende ontwerpen fotobehang. Het thema ‘dieren’ staat centraal in de nieuwe behangcollectie. Vanwege de stoere en bijzondere illustraties zullen met name jonge kinderen (en hun ouders) dit behang geweldig vinden als blikvanger.

behang-animal-marbles kopiëren.jpg

inspiratiebrochures1.png

Tangram dierenbehang
Een echte eyecatcher in de nieuwe collectie is het tangram dierenbehang van illustrator Martijn van der Linden. Verfraai je muur met vrolijke flamingo’s of stoere dino’s in tangram-stijl. Heb je geen lievelingsdier? Kies dan gewoon voor een mix van allerlei verschillende dieren. Dit behang is niet alleen erg leuk voor de kinderkamer, maar brengt ook een speelkamer tot leven.

fotobehang-green-peacocks kopiëren.jpg

Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar behang
Het behang van KEK Amsterdam is supersterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dit extra matte vliesbehang is zeer eenvoudig aan te brengen. Hiermee geef je de kinderkamer of speelkamer in een paar uur een complete make-over.

behang-tangram-animals kopiëren.jpg

Over KEK Amsterdam
Muurdecoraties van KEK Amsterdam zijn verfrissend, eigenzinnig en nét even anders. Van muurstickers van levensechte dieren tot patroon- en fotobehang met auto’s, robots, heerlijke snoepjes of sprekende illustraties uit bekende kinderboeken. De producten van KEK Amsterdam zijn verkrijgbaar via www.kekamsterdam.nl en diverse verkooppunten in binnen- en buitenland.

fotobehang-hunting-tiger kopiëren.jpg

fotobehang-two-tigers kopiëren.jpg

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide