1914
House of Happiness
Gepubliceerd: 07-02-2014 Laatste update: 15-09-2023

Het gordijnenmerk A House of Happiness introduceert een nieuwe gordijnentrend; de 3D landscaping in vervaagde kleurvarianten indigo, grijs, taupe kleuren en paars. De 3D landscaping gordijnen zijn geïnspireerd op de natuur en de dessins van landschappen.

Met deze unieke toepassing wordt ingespeeld op de trend van gelaagdheid en het combineren van verschillende materialen en dessins. De transparante voile bedrukt met een floraal landschap laat zich heel goed combineren met een in tye-dye stijl bedrukt gordijn erachter. Het resultaat? De twee verschillende dessins versterken elkaar en vormen samen een nieuw levendig schouwspel met een speels en spannend see-through effect. Door de decoratieve voile te gebruiken als roomdivider kan een vertrek op een subtiele manier ingedeeld worden voor meerdere functies. Voor wonen en slapen bijvoorbeeld.

Vanaf februari is deze nieuwe toepassing in verschillende inspirerende en nieuw gestylde settings te zien in de vier gordijnenfabrieken van A House of Happiness verdeeld over Nederland; iedere vrijdag geopend voor consumenten. Hier worden ook voorbeelden getoond hoe gordijnen op verschillende manieren opgehangen kunnen worden, zoals met een regelmatig golvende wave-confectie of als strak vouwgordijn. Bij de nieuwe 3D landscaping toepassing levert A House of Happiness ook weer een aantal nieuwe decoratieve kussens.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide