1391

Op verzoek van velen introduceert ambachtelijk Britse verf- en behangfabrikant Farrow & Ball drie van zijn meest populaire behangdesigns in opvallende nieuwe kleurstellingen.

 

Inspelend op de huidige trend van meer dramatische, sprekende kleuren in interieurs, hebben de kleurspecialisten nu in samenwerking met hun kleurenconsultants enkele bestaande behangdessins in verrassende kleurencombinaties uitgevoerd.

PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2280.38987-XL).jpg

De collectie, bestaande uit een damast-, een gebloemd- en een gestreept behang in karakteristieke Farrow & Ball kleuren, zal voor de aankomende lente worden gelanceerd.

Het extravagante, door de Arts & Crafts-beweging beïnvloedde Lotus behang, geeft interieurs een boeiend karakter. Het lotusbloempatroon, oorspronkelijk gebaseerd op Franse archieven uit de 19de eeuw, zal binnenkort verkrijgbaar zijn in opvallende kleurstellingen zoals Off-Black en Brinjal.

PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2280.38989-XL).jpg

Wisteria is een klassiek Engels bloemmotief gebaseerd op pure zijden, geweven jacquards uit de 19de eeuw. Dit ontwerp, bestaande uit bloeiende ranken Wisteria, weerspiegelt de Engelse romantiek op een perfecte manier en zal worden uitgevoerd in nieuwe kleurencombinaties met kleuren als Dark Red, French Gray en Churlish Green.

PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2280.38995-XL).jpg

Het klassieke streeppatroon, de Farrow & Ball Block Print Stripes, zal verkrijgbaar zijn in sprekende kleurstellingen met kleuren zoals Stiffkey Blue, Vardo en Arsenic. Veelzijdig en tijdloos, het behang kan horizontaal, verticaal of in tegengestelde richting worden aangebracht voor een opvallende streep die twee keer zo breed is.

PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2280.38988-XL).jpg

PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2280.38990-XL).jpg

De collectie, een ode aan de diepgewortelde geschiedenis van het bedrijf, wordt gemaakt op dezelfde manier als alle ambachtelijke behang van Farrow & Ball. De patronen worden op de traditionele manier gedrukt met gebruik van authentieke Farrow & Ball verf. Dit geeft het behang een schitterende uitstraling en een unieke structuur.

De nieuw kleurstellingen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Farrow & Ball showrooms, stockists en online.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners